Alpinanlegg med navn

 

eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » Plutselig ble det skiføre i Knyken!

19.11.2020

Knyken 191120 01

Plutselig ble det skiføre i Knyken!

Det har vært en mild november til nå, men i løpet av det siste døgnet har det kommet nedbør i form av snø. Snøen som har kommet det siste døgnet har gitt skiføre på asfalten i Knyken skisenter. Det er også mulig å gå enkelte steder utenfor asfalten, men der er det naturlignok veldig tynt med snø. Torsdag var det skitrening i Knyken, og både barn og voksne var glade for å kunne ha ski på beina.

Knyken 191120 04
De siste sesongene har det vært kaldere vær på førjulsvinteren. Da har snøproduksjon vært med på å skape skiforhold. Mildværet i år har satt en stopper for snøproduksjonen. Da er det gledelig at det kommer natursnø. 

Knyken 191120 02
Den første natursnøen blir ikke alltid liggende, og vi vet ikke hvordan det går i år heller. Allerede til helga er det meldt mildere vær igjen, selv om langtidsvarselet viser noen blå tall på gradestokken. Barna koste seg på torsdagens trening, og de håper selvfølgelig at vinteren har kommet for alvor. Orkdal IL har skitrening for alle barn i grunnskolealder hver torsdag klokka 18.00 i Knyken. Der kan både erfarne og nye unge skiløpere møte. Velkommen!

Knyken 191120 03
Vi ser fram mot vintersesongen i Knyken skisenter. Det er ikke nok snø til å legge spor foreløpig, men forhåpentligvis vil det komme mer snø etter hvert. Når det blir nok snø til å legge spor, vil du kunne følge løypemaskina på nettstedet Skisporet.no.

Velkommen til Knyken skisenter!


 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK