Nils Arne Eggen Cup 2018

SKI » Ny mulighet for å bestille klubbklær. Nettbutikken er åpen!

03.11.2017

OILJakke17 18 2

Ny mulighet for å bestille klubbklær. Nettbutikken er åpen!

Nettbutikken for bestilling av Orkdal IL - ski sin kleskolleksjon er nå åpen. Det er overtrekksdress og konkurransedrakt fra Swix. Luer og pannebånd i klubbdesign kan også kjøpes. Overtrekksdressen passer for alle som er involvert i Orkdal Idrettslag og Knyken.

Nettbutikken blir åpen fram til midnatt onsdag 22.november 2017. Klærne ventes levert på Sport 1 Orkanger ca. i uke 4 - 2018.

Informasjon om produktene og om hvordan man bestiller finnes i nettbutikken.

Adressen til nettbutikken er www.original.no/teamshop
Brukernavn: orkdalil

Teamshop 17 18

Sesongens første bestillingsrunde var på oktober. Dere som bestilte da, kan regne med levering av klær før jul. Dere som bestiller i denne runden kan altså regne med levering hos Sport 1 Orkanger ila. jaunar 2018.

OIL klaer 17 18

Bildet over viser hvordan overtrekksdressen med jakke, bukse og vest ser ut. Nederst på bildet ser du konkurransedrakten.

Orkdal IL logo