Junior NM 2019

 

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » Klassisk sprint og kombinert på første dag av Nordisk Juniorlandskamp

27.01.2017

1 6

Klassisk sprint og kombinert på første dag av Nordisk Juniorlandskamp

Første dag av Nordisk Juniorlandskamp ble gjennomført under gode forhold i Knyken skisenter fredag. Takket være iherdig innsats av dugnadsfolket i Orkdal idrettslag gjennom hele uka, kunne utøverne konkurrere i den største hoppbakken og flott preparerte langrennsløyper.

Resultatliste sprint langrenn menn

Resultatliste sprint langrenn kvinner

Øvrige resultater fra dagens øvelser finner du på skiforbundets sider her.

02 IMG 1113

Langrennssprinterne testet den bratte bakken opp over Bankbrua i forkant av dagens sprintprolog. Selv om sprintløypa inneholdt et par bratte kneiker, valgte de fleste av gutta å gå uten festesmurning.

11 IMG 1147

I kombinert var det hele 11 jenter som stilte til start. Her står de klar til å legge ut på den 4 km lange langrennsdelen, etter å ha gjennomført hoppkonkurransen tidligere på dagen.

SB1Cup2017 5 5

Finaleheatene i sprint langrenn startet kl.18.00. Her står et av guttas kvartfinaleheat med løpere fra Finland, Sverige, USA og Norge klar på startstreken. 

SB1Cup2017 6 2

Axel Aflodal fra Sverige på tur inn til mål foran Noel Kefee fra USA i et av kvartfinaleheatene. Axel hadde forøvrig femte beste tid blant guttene i prologen.   

SB1Cup2017 7 3

Miska Poikkimäki fra Finland hadde tredje beste tid i prologen. Her ser vi han gå imål foran Håvard Moseby fra Norge i et finaleheat.

SB1Cup2017 2 4

I morgen er det ny konkurransedag i Nordisk Juniorlandskamp. I tillegg arrangeres SpareBank 1 Cup - Kretsmesterskap normaldistanse for løpere fra 13 år til senior. Totalt vil 4-500 langrennsløpere ta på seg startnummer i Knyken skisenter i morgen.

Mer info om morgendagen ser du i egen artikkel her.

Velkommen tilbake til Knyken skisenter for nye konkurranser lørdag og søndag! 

 

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB