Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » Flotte forhold under SpareBank1 cup - KM normal/Nordisk Juniorlandskamp i Knyken

28.01.2017

011 KM normal 17 1 011

Flotte forhold under SpareBank1 cup - KM normal/Nordisk Juniorlandskamp i Knyken

Knyken skisenter viste seg fra sin beste side lørdag og løperne kunne konkurrere i flott preparerte langrennsløyper. I overkant av 450 langrennsløpere deltok i dagens konkurranser. Ca. 60 av disse var utplukket for å representere Norge, Sverige, Finland, Estland eller USA i Nordisk Juniorlandskamp. Resterende løpere kjempet om plasseringer i SpareBank 1 Cup og kretsmesterskapet i sine respektive klasser fra 13 år til senior. 

Fullstendig resultatliste fra SpareBank1 Cup - KM normal og Nordisk Juniorlandskamp her

Resultater for kombinertøvelsene her

Se bilder fra dagens arrangement i eget fotoalbum her

034 KM normal 17 1 034

Vi gratulerer Katrin Sjödén fra Sverige med seieren i kvinneklassen i Nordisk Juniorlandskamp. Her ser vi henne skyte fart ut fra start på dagens 5 km. Dorthe Seierstad og Kristin Fosnæs fra Norge fulgte på de neste plassene.

098 KM normal 17 1 098

Fredrik Johnsrud fra Norge gikk ut i et forrykende tempo over Bankbrua på guttenes 10 km. Fredrik revansjerte seg fra den litt sure fjerdeplassen i gårsdagens sprint og gikk inn til seier i dagens renn i Nordisk Juniorlandskamp. 

Les mer om dagens Nordiske Juniorlandskamp i Knyken skisenter på www.langrenn.com

071 KM normal 17 1 071

Vi gratulerer Johan Tøndel Hammer fra Børsa IL med seier i klasse M18 år i dagens SpareBank 1 Cup. Johan har mange treningstimer i Knyken skisenter og som vi ser tok han seg nesten ikke tid til å berøre underlaget på sin ferd gjennom løypene i dag. Som belønning får han representere Norge i morgendagens avsluttende stafett i Nordisk Juniorlandskamp!

028 SB1 KM normal 028Her ser vi Sindre Bogen Brurok fra Strindheim IL på de siste meterne mot mål og klasseseier i klasse G14 år. Det ble et spennende oppgjør om seieren i denne klassen. Fattige ett tidels sekund skilte Brurok og Even Opland fra Leik IL på de to første plassene. 

089 SB1 KM normal 089

Marthe Wilberg Rofstad fra Byåsen IL (nr.266) og Mila Marsi fra Utleira IL (nr.259) deltok i klasse J13 år i dagens SpareBank 1 Cup. Her ser vi dem på tur opp den siste stigningen før målgang på skistadion i Knyken skisenter. 

163 SB1 KM normal 163

Forrige helg gikk Mathias Rundgreen fra Byaasen Skiklub inn til seier i norgescuprennet på Sjusjøen. I dag suste han 3 runder gjennom 5 km-sløyfa i et imponerende tempo og tok en klar seier i seniorklassen foran klubbkamerat Kornelius Grøv og Jørgen Sæternes Ulvang fra IL Varden Meråker.

222 SB1 KM normal 222

Vi takker alle deltakerne for innsatsen i dag og ønsker velkommen tilbake til Knyken skisenter i morgen for siste dag av Nordisk Juniorlandskamp. Da står lagkonkurranse hopp og stafetter i langrenn på programmet. 

Orkdal IL Ski

001 SB1 KM normal 001

 

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK