Knyken live

17.10.2016

Skitrening 181013

Velkommen til ny skisesong

Langrennsutvalget i Orkdal Idrettslag ønsker alle velkommen til skisesongen 2016/2017.

Ny skisesong nærmer seg og vi satser på fine snøforhold til vinters. Vi håper på minst like mange aktive i år og begynner med felles barmarkstrening for alle fra 1. til 6. klasse på torsdager kl. 18.00 i Knyken.

Første trening er torsdag 20. oktober. Nye og gamle, alle er velkommen!

Barmark

Til barmarkstrening trengs sko med varme sokker, stillongs, overtrekksdress, lue og votter. Et skifte til etter treningene kan være fornuftig. Det kan være aktuelt å bruke korte staver.

Torsdager kl. 18.00 er fast treningstidspunkt gjennom hele sesongen!

Stafett

Treningsgrupper

Løperne er delt inn i aldersgrupper med hver sine trenere, se under. I tillegg blir en del foreldre med som hjelpetrenere. Det er kjempebra med alle foreldre som vil være med på treningene.

1. og 2. klasse: (f. 2009-2010)

3. og 4. klasse: (f. 2007-2008)

5. og 6. klasse: (f. 2005-2006)

Registrering
Registrering av løpere gjøres inne i Knykstuggu ved oppstart første trening. Viktig at alle løpere registrerer seg - det meste av info skjer per e-post. Likeså er det viktig at løpere som ikke vil være med lenger, gir beskjed om dette! Eventuell etterregistrering kan sendes på mail til janolavfagerholt@gmail.com . Navn på løper, fødselsår og adresse. Navn på foresatte, telefonnr. og e-postadresse.

Skirenn
Til vinteren blir det mulighet for å melde seg på skirenn, og det er premie til alle under 13 år. Terminliste med mer informasjon blir delt ut av trenerne når den er klar. Den populære ST-karusellen arrangeres i Hoston, Ulvåsen, Knyken og på Svorkmo hvor det er påmelding ved start. Det blir også kvelder med skileik i Knyken.

Miljøsamling i Knyken 10.-11. desember
Langrennsutvalget arrangerer miljøsamling for 12 år og yngre med foreldre i Knyken helga 10.-11. desember. Det blir 2-3 treninger på ski, og vi får servert middag, varm kveldsmat og frokost. Overnatting og mat dekkes av laget og en liten egenandel. Eget skriv blir delt ut. Påmelding gjøres til Kristian Sørlund på sorlund@gmail.com innen søndag 20. november.

Vennlig hilsen langrennsutvalget i Orkdal IL

ST_karusell_2011_006.jpg