Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » LANGRENN » Snøsamling i Ramundberget

10.11.2016

team knyken allround

Snøsamling i Ramundberget

Helga 4-6/11 var OIL langrenn/skiskyting og team Knyken allround på snøsamling i Ramundberget i vakre Funesdalen i Sverige. En tropp på 40 inkludert støtteapparat tok turen over til søta bror.

Der ble løperne møtt av topp skiforhold, 30-40 cm nysnø og velpreparerte løyper.

Ramundberget 16 1

Her er noen av de yngre løperne fra OIL i gang med en kveldsøkt. Dette var første føling med snøen for de fleste av våre løpere.  Det rapporteres om gode økter under topp forhold, og stort utbytte sosialt. 

team knyken allround

Her er team Knyken allround. Dette er "idrettselever" fra Orkdal Videregående skole (OVS). Fv. ser vi Sivert Garberg Solligård, Orkdal (Sivert går 10. på Grøtte:)), Henrik Uv Værnes, Rennebu, Håvard Solfeldt, Skaun, Håvard Mo, Orkdal, Sondre Sølberg Hoel, Meldal og Fredrik Brønstad, Orkldal. Disse gutta ble igjen når de yngste utøverne reiste hjem på søndag, og trente fram til onsdag denne uka. Temperaturen når bildet ble tatt var -23 grader, så da forstår man at gutta ser litt mafiåso ut;). Her også rapporteres det om gode økter og godt utbytte av samlinga.

Det rettes en stor takk til Kristian Sørlund og Erlend Wormdal Staveli for et flott opplegg og en godt gjennomført samling.

Ramundberget fFlere plasser enn i Knyken det porduseres snø:) Dette flotte kveldsstemningsbilde av Ramundberget er tatt av Knut Ove Hellandsjø.

 

 

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK