Knyken live

SKI » LANGRENN » Egne renn » Klubbmesterskap ble første renn på et år

14.02.2021

Klubbrenn 2021 02

Klubbmesterskap ble første renn på et år

Sist det var skirenn i Knyken skisenter var 11. mars 2020. Da ble Knykenstafetten arrangert med strenge smitteverntiltak. Lite visste vi da om at det skulle bli det siste arrangementet i Knyken på lang tid. Lørdag var det klart for skirenn i Knyken igjen, etter nesten et år uten. Orkdal Idrettslag arrangerte klubbmesterskap for egne utøvere, i tillegg til løpere tilknyttet Team Knyken.

Klubbrenn 2021 01
Det har vært fantastiske forhold for langrenn i Knyken i vinter, og lørdagens skiføre var ikke noe unntak. Den erfarne arrangementsstaben i Knyken hadde gjort en flott jobb i forkant av klubbrennet, og det var bortimot optimale forhold i anlegget.

Klubbrenn 2021 03
Ca 75 skiløpere i aldersgruppen 7 år til senior var påmeldt til det klassiske rennet. Til tross for et solid blåswix-føre var det flere seniorer som valgte å stake seg gjennom løypa på blanke ski. De aller yngste gikk 1 kilometer, mens den lengste distansen var 10 kilometer.

Det ble lite med premieutdeling og sosialt samvær etter rennet. Strenge smittevernregler satte en stopper for det. Likevel var det artig at det gikk an å få til et klubbmesterskap, i det som er en vanskelig sesong også for skiavdelingen i idrettslaget.

Resultater fra Orkdal IL sitt klubbrenn i langrenn ser du her.

Orkdal IL gleder seg til at situasjonen rundt Korona blir under kontroll. Da ser vi fram mot nye skiarrangement i det flotte skianlegget vårt.

gjensidige horizontal logo rgb

coop logo nordvest omriss