Junior NM 2019

11.03.2017

IMG 0518

Deltakerrekord for Orkdalsbanken Tour de Knyken

Orkdalsbanken Tour de Knyken 2017 ble arrangert i Knyken skisenter lørdag. Årets Tour de Knyken ble rekordstort med ca 275 skiløpere på start. Tradisjon tro var det en fantastisk ramme rundt arrangementet. Sola skinte gjennom hele dagen, og det var godt og varmt både for utøvere og publikum i Knyken denne lørdagen i mars.

Resultater prolog Tour de Knyken 2017

Resultater del to(alpinbakken)

Bilder av skiløpere som klatrer opp alpinbakken i Knyken ser dere i vårt fotoalbum.

IMG 0373

Det er veldig hyggelig å se den store deltakelsen i de yngste klassene(8-10 år).

Isak Skogrand
Isak Skogrand har gått mange gode løp i Knyken. Lørdag tok 12-åringen fra Oppdal seieren under Tour de Knyken.

Helga Tungen
Helga Tungen fra arrangørklubben Orkdal IL var først opp alpinbakken i 12-årsklassen for jentene.

IMG 0501
Benjamin Kulsetås fra Strindheim IL gikk den raskeste prologen av 11-åringene. Det ga han 10 bonussekunder før etappen opp alpinbakken. Benjamin så seg aldri tilbake og kom først til topps.

IMG 0524
Nora Ytterhus fra Rennebu og Frida Møkkelgård fra Rindal hadde en tett duell i 11-årsklassen. Kun to sekunder skilte de to jentene ved målgangen.

Erik Lofald
Erik Løfald fra Rindal  vant 15-årsklassen for guttene, etter en sterk andre del opp alpinbakken.

IMG 0550
En av de jevneste duellene denne lørdagen i Knyken var kampen om seieren i 14-årsklassen for guttene. Sindre Bogen Brurok fra Strindheim holdt såvidt unna for Even Opland fra Leik.

Casper Grindhagen
På bildet ser dere Casper Kvam Grindhagen. Casper gikk et imponerende løp opp alpinbakken og ble klar vinner i 13-årsklassen.

Mabel Amundsen
Mabel Ovedie Herskedal Amundsen fra Byaasen Skiklub vant Jenter 14 foran Mali Eidsnes Bakken fra Rindal og Hedda Fevang Tveit fra Utleira. Jenter 13 ble vunnet av Eva Ingebrigtsen fra Bratsberg IL.

Øvrige vinnere og oversikt over hvem som deltok under Tour de Knyken ser dere i resultatene på toppen av artikkelen.

IMG 0687
Det ble en fin skidag i Knyken, med klassisk prolog og fristiletappe opp alpinbakken i Knyken.

Orkdal Idrettslag og Orkdalsbanken takker alle for oppslutningen om Tour de Knyken 2017!