Knyken skisenter vinter drone FIS 02

 

Live kamera knyken

 

 

eggen plakat annonse

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » HOPP » Ønsker å dra i gang hopptreninger i Knyken

13.01.2020

Hopp K10

Ønsker å dra i gang hopptreninger i Knyken

I Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter har det blitt utviklet hoppere på nasjonalt og internasjonalt nivå. I dag er flere hoppere med bakgrunn i OIL aktive i Trønderhopp. I Knyken har det gjennom mange år vært et aktivt veteranmiljø. Hoppanlegget i Knyken legger godt til rette for at det kan være stor aktivitet for hoppere i alle aldersgrupper. Nå tas det initiativ for å få i gang mer aktivitet for barn som ønsker å starte med skihopping.

Olav Jarle Spjøtvoll har vært aktiv veteranhopper i Knyken. Torsdag 16. januar fra ca kl. 12 til klokka 19 vil Olav Jarle være i garderobebygget ved hoppbakkene i Knyken. Han tar initiativ til å lete etter hoppinteresserte folk som kan tenke seg å bli med å samarbeide om å få i gang rekrutteringsarbeid for hopp i Knyken. Det er i K10 og K 20 vi må satse på å få igang aktivitet. Interesserte kan ta seg en tur i Knyken på torsdag, eller ringe Olav Jarle på telefon 480 73 960. Håpet er at vi kan få oppstart med trening/hoppskole tirsdag 21. januar. 

Dersom du er interessert i å bidra til hoppaktivitet for barn og unge i Knyken - møt opp i Knyken eller ta en telefon til Olav Jarle Spjøtvoll.

Bli med og skap et større hoppmiljø i Knyken skisenter!

Lyst til a hoppe

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK