eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » HOPP » Jentene har startet hoppsesongen

07.01.2021

Knyken hopp 070121

Jentene har startet hoppsesongen

I Knyken har det vært vanskelig å få til skikkelige forhold i hoppanlegget til nå denne vinteren. Nå er vi i gang med snøproduksjon, men det skal en god del til før hele anlegget er klart. Den minste bakken K10 har imidlertid vært hoppklar siden nyttår. Torsdag kveld hadde de tre jentene på bildet årets første økt i bakken. Det har vært en kald start på året, men det stopper ikke Mali, Astrid og Marion(foto: Per Inge Holstad). Det ble en kjempefin hoppkveld for jentene. 

I fjor ble det startet et arbeid for å få i gang mer hopping for barn i Knyken. Det ble arrangert treninger og hoppkvelder, og mange barn og foresatte var innom Knyken for å prøve skihopping. I OIL er vi glade for å se barn og unge ha det artig i hoppanlegget. 

Det er en Facebook-gruppe som heter "Hopping i Knyken". Meld deg inn der dersom du er interessert i hopp, og kjenner barn som kunne tenkt seg å prøve skihopping. På den siden legges det også ut informasjon om når det er ressurspersoner tilstede i Knyken som kan hjelpe til under hoppingen. 

I Knyken har vi hoppski til utlån. Disse skiene kan brukes med vanlige skisko(NNN-binding). Vi vil legge ut informasjon når hele anlegget er klart for vinterhopping.


 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK