Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » ALPIN » Tidlig alpinstart - og mange i bakken

08.01.2018

IMG 2144

Tidlig alpinstart - og mange i bakken

Alpinanlegget i Knyken skisenter åpnet for sesongen 2018 mandag kveld. 8. januar er en ganske tidlig dato for åpning av anlegget, og det gir håp om en god sesong i alpinbakken.

IMG 2141
Det har vært en forholdsvis kald vinter til nå, og langrennsforholdene har vært gode siden november. Det trengs riktignok mye mer snø for å åpne alpinanlegget i Knyken. Ser vi historien over mange år er det veldig sjelden at vi har kunnet kjørt på alpinski i Knyken før jul. Mandagens åpning er av de tidligste de siste ti årene.

IMG 2146
Alpinanlegget i Knyken drives utelukkende på frivillig arbeid. Knykenfolket og løypekjørerne i Knyken preparerer alpinbakkene på dag- og kveldstid. Heis og lys vedlikeholdes også av Knykenfolket. På dugnader i Knyken bidrar alpinutvalget med rydding og videreutvikling av alpinbakkene. Over 50 frivillige stiller som alpinvakter i løpet av vintersesongen.

IMG 2147
Svært få alpinanlegg, om noen, klarer å holde driften oppe kun ved hjelp av frivillig arbeid. Et økt medlemstall er god støtte for et idrettslag. Orkdal Idrettslag ønsker seg flere medlemmer, og tilbyr 200 kr rabatt på årskort i alpinanlegget til lagets medlemmer.

IMG 2136
Alpinanlegget er åpent 18.00-21.00 fra mandag til torsdag. Fredag er det stengt. Lørdag og søndag er åpningstiden 11.00-17.00. Mer informasjon om åpningstider og priser ser dere her. Værmeldingen for den nærmeste uka er god, og vi håper at forholdene varer. Heldigvis er det bare midten av januar enda, og tradisjonelt sett kan det komme mye snø i februar og mars.

IMG 2139
Under mandagens sesongåpning var det mange ivrige alpinister i bakken. Det er to heiser i alpinanlegget i Knyken skisenter. Toppheisen gir alpinistene valget om å kjøre ned på begge sider av hoppbakkene. Et døgn med mildvær før åpningen ødela ikke så mye for forholdene i bakken, og med stabile kuldegrader den nærmeste uka ligger mye til rette for flotte dager i bakken.

Skileik 2018
For å kjøre i alpinanlegget i Knyken skisenter må man kjøpe heiskort. Vi minner om tilbudet vi har i barneskitrekket, som er et gratis tilbud for alle som besøker Knyken.

Været er som alltid avgjørende for videre alpinsesong. Følg med på værforholdene gjennom Knyken skisenter sin egen værstasjon.

Knyken 080117

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK