Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » ALPIN » Tenker allerede på neste alpinsesong

11.06.2018

DSCN4607

Tenker allerede på neste alpinsesong

Alpinsesongen 2018 var knallgod i Knyken skisenter. Alpinanlegget og barneskitrekket i Knyken var åpent fra 8. januar. 1. påskedag falt i år på 1. april. På den første aprildagen avsluttet vi en av de beste alpinsesongene i Knyken noensinne. Anlegget var åpent kontinuerlig i nesten tre måneder, og i år fikk også ivrige alpinister kjøre på ski i påska. I Knyken ser vi allerede fram mot neste alpinsesong. Arbeidet med å utbedre anlegget er i gang.

DSCN4608
For å få en lengst mulig alpinsesong er det ikke bare snømengden som er avgjørende. Hvor godt bakken er vedlikeholdt og utjevnet betyr også mye.

DSCN4613
Orkdal Idrettslag får gjennom året tilgang på en god del masse. Å legge bark i alpinanlegget hjelper mye. Jo bedre underlaget er preparert, jo mindre snø trengs for å kunne åpne anlegget på vinteren.

DSCN4609
I tillegg til utkjøring av masse gjøres det hver sommer en god del rydding. Det vokser busker og trær i alpinbakken, og dette må fjernes før det blir for stort. Teknisk arbeid og vedlikehold av heisanlegget må gjøres slik at vi får minst mulig driftsstans.

Selv om drifting av et alpinanlegg er mest hektisk i løpet av skisesongen ser vi at det må gjøres arbeid gjennom hele året. Vi gleder oss allerede til 2019, og håper på en like god alpinsesong som vi hadde i år!


 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK