Junior NM 2019

16.01.2017

IMG 0392

Rekordstor interesse for alpinåpning

Alpinanlegget i Knyken skisenter åpnet mandag kveld, til stor glede for veldig mange unge og voksne alpinister. Aldri har interessen for alpinåpningen i Knyken vært så stor. Snøen som har kommet den siste tida har virkelig vært kjærkommen. Nå håper vi at forholdene holder seg, til tross for plussgrader på værmeldinga.

IMG 0388
Det var supre forhold i Knyken mandag kveld, med noen kuldegrader og flotte løyper.

IMG 0390
Tålmodigheten i heiskøa var stor gjennom hele kvelden, og ivrige alpinister holdt humøret oppe selv om det ble noe venting.

IMG 0391
Alle løypene i anlegget er åpne, bortsett fra det bratteste henget i hovedtrasèen.

IMG 0393
Alpinanlegget er åpent 18.00-21.00 fra mandag til torsdag. Fredag er det stengt. Lørdag og søndag er åpningstiden 11.00-17.00. Mer informasjon om åpningstider og priser ser dere her. Værmeldingen for den nærmeste uka er ikke god, men vi håper at forholdene varer. Heldigvis er det bare midten av januar enda, og tradisjonelt sett kan det komme mye snø i februar og mars.

IMG 0394
Det er to heiser i alpinanlegget i Knyken skisenter. Toppheisen gir alpinistene valget om å kjøre ned på begge sider av hoppbakkene.

IMG 0395
Orkdal Idrettslag driver alpinanlegget i Knyken på dugnad. Svært få alpinanlegg, om noen, klarer å holde driften oppe kun ved hjelp av frivillig arbeid. Et økt medlemstall er god støtte for et idrettslag. Orkdal Idrettslag ønsker seg flere medlemmer, og tilbyr 200 kr rabatt på årskort i alpinanlegget til lagets medlemmer.

IMG 0396
Aldri før har køa ved heisen gått helt forbi Knykstuggu. Dette er svært gledelig, og en flott start på alpinsesongen. Nå håper vi at forholdene kan vare lenge utover vinteren!

IMG 0397
For å kjøre i alpinanlegget i Knyken skisenter må man kjøpe heiskort. Vi minner om tilbudet vi har i barneskitrekket, som er et gratis tilbud for alle som besøker Knyken. Onsdag starter skileiken i barneskitrekket. Les om skileiktilbudet i denne artikkelen.

Været er avgjørende for videre alpinsesong. Følg med på værforholdene gjennom Knyken skisenter sin egen værstasjon.

Velkommen til Knyken skisenter!