Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » ALPIN » Full fart i barneskitrekket

06.01.2018

IMG 2128

Full fart i barneskitrekket

Barneskitrekket i Knyken skisenter åpnet for sesongen tirsdag 2. januar. Lørdag var det fullt av barn i bakken, og fra himmelen dalte snøen jevnt i skianlegget. Det betyr at vi også kan håpe på sesongåpning i alpinbakken om kort tid.

IMG 2129
Heisen i barneskitrekket er gratis for alle som besøker Knyken skisenter. Når det er stabile vinterforhold forsøker vi å ha faste åpningstider for heisen. Med de varierende vintrene vi har nå har dette vært vanskelig. Været er med og styrer når skitrekket kan holdes åpent. Med den snøen som har kommet nå er det godt håp om en lang sesong i barneskitrekket. Følg med på nettsidene for eventuelle endringer i åpningstider. Informasjon kommer også på vår Facebook-side.

IMG 2127
Åpningstider for barneskitrekket:
mandag-torsdag 17.30-20.00
lørdag-søndag 11.00-17.00
Vi minner om at det er hjelmpåbud for barn som bruker barneskitrekket. Orkdal IL har noen hjelmer til utlån i varmestua ved heisen.

IMG 2130
Barneskitrekket trenger mindre snø enn alpinbakken i Knyken skisenter. Vi vet at mange ser fram til åpning på alpinbakken. I Knyken følger vi med daglig på snømengdene, og vi håper at det snart er nok snø. 

IMG 2131
Vi ber alle alpininteresserte følge med på nettsida og på Facebook for informasjon om alpinbakken i Knyken. Informasjon om alpinanlegget og artikler fra tidligere sesonger i alpinbakken ser dere her.

Søndag ettermiddag er det meldt skikkelig ruskevær i Knyken. Vi håper at nedbøren som kommer er snø. Bruk gjerne søndagsettermiddagen i Knyken på juletrefest, så håper vi på snarlig åpning av alpinanlegget i Knyken!

Takk til alle som deler artikler fra oss i Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter!

 

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK