Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI


07.03.2018

Sesongens siste Telenorkarusell på en fin kveld i mars

Onsdag kveld ble vinterens Telenorkarusell avsluttet med skileik i Knyken skisenter. Vi har hatt en fantastisk skisesong i Knyken, selv om de siste ukene har vært veldig kalde. Stemningen under onsdagens avslutning var det ingenting å si på.

Les mer…


25.02.2018

Avslutning på Telenorkarusellen 2018

Avslutning på Telenor Karusellen med premieutdeling

Les mer…


12.02.2018

Nettbutikken er åpen fram til onsdag 14/2

Nettbutikken for bestilling av Orkdal IL - ski sin kleskolleksjon er nå åpen. Det er overtrekksdress og konkurransedrakt fra Swix. Luer og pannebånd i klubbdesign kan også kjøpes. Overtrekksdressen passer for alle som er involvert i Orkdal Idrettslag og Knyken.Nettbutikken blir åpen fram til midnatt onsdag 14.februar 2018.

Les mer…


03.11.2017

Ny mulighet for å bestille klubbklær. Nettbutikken er åpen!

Nettbutikken for bestilling av Orkdal IL - ski sin kleskolleksjon er nå åpen. Det er overtrekksdress og konkurransedrakt fra Swix. Luer og pannebånd i klubbdesign kan også kjøpes. Overtrekksdressen passer for alle som er involvert i Orkdal Idrettslag og Knyken.Nettbutikken blir åpen fram til midnatt onsdag 22.november 2017.

Les mer…


01.10.2017

Oppstart skitreninger sesongen 17/18

Langrennsutvalget i Orkdal IL ønsker alle velkommen til ny skisesong!

Les mer…


31.05.2017

Kick off sommertrening langrenn og skiskyting

Søndag 28. mai var det oppstart organisert langrenns - og skiskyttertrening i Knyken for gruppe 13-16 år. Langrennsløperne hadde teknikk og koordinasjons/balanse økt, skiskytterne hadde det samme samt en kort skyteøkt. På bildet over ser vi gruppa i sving med rullseski-ballspill med trenerne Kristian Sørlund og Erlend W. Staveli.

Les mer…


12.02.2017

Løfald vant Johan Evjens minnerenn 2017

Hallvard Løfald vant søndagens utgave av Johan Evjens minnerenn. Det tradisjonsrike langrennet som vanligvis går i Ulvåsmarka var denne gangen flyttet til Knyken skisenter. Den snøfattige vinteren var årsaken til flyttingen. Johan Evjens minnerenn gikk over fem runder på fem kilometer.

Les mer…


09.02.2017

Velkommen til Johan Evjens minnerenn i Knyken

Orkanger Idrettsforening ønsker deg velkommen til Johan Evjens minnerenn i Knyken skisenter søndag 12. februar. Informasjon om arrangementet ser du via Orkanger IF sine hjemmesider.

Les mer…


29.01.2017

Svensk jubel på jentenes stafett

Nordisk Juniorlandskamp ble avrundet med stafetter i langrenn i Knyken skisenter i dag. Det svenske førstelaget, representert ved Kristina Axelsson, Louise Lindström og Katrin Sjödén, gikk inn til seier på jentenes stafett. De lå i teten hele veien og på den siste etappen fikk Sjödén en luke og hadde kontroll...

Les mer…


28.01.2017

Flotte forhold under SpareBank1 cup - KM normal/Nordisk Juniorlandskamp i Knyken

Knyken skisenter viste seg fra sin beste side lørdag og løperne kunne konkurrere i flott preparerte langrennsløyper. I overkant av 450 langrennsløpere deltok i dagens konkurranser. Ca. 60 av disse var utplukket for å representere Norge, Sverige, Finland, Estland eller USA i Nordisk Juniorlandskamp.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB