Nils Arne Eggen Cup 2018

24.05.2014

Orklarittet 2014 01

Kippernes og Løvset vant Orklarittet 2014

Orklarittet på sykkel ble arrangert for tredje gang i Knyken skisenter og Orkdal lørdag. 225 ryttere stilte til start i årets ritt, og 20 av disse stilte i eliteklassen. Henrik Hollingsæter Kippernes fra Fræna forsvarte fjorårets seier etter en veldig spennende avslutning. Kippernes kom inn på stadion i Knyken sammen med Lars Ragnar Manengen fra Lillehammer og Tor Halvor Bjørnstad-Tuveng fra Helios DBS. En rask manøver fra Henrik Hollingsæter Kippernes i siste sving på stadion avgjorde Orklarittet 2014, etter at trioen hadde syklet sammen alle de 65 kilometrene.
Borghild Løvset var suveren i dameklassen på hjemmebane. Borghild vant Orklarittet 2014 foran Ingrid Stengård fra Sibbo Vargarna.

Bilder fra Orklarittet ser dere i vårt fotoalbum
Bilder fra Orklarittet (Helge Rønnes).

Resultater Orklarittet 2014
Resultater Orklarittet 2014(med mellomtider)

Orklarittet Hoston 01

Her drar Manengen på Bjørnstad-Tuveng og Kippernes etter grusveien ved Hoston.

Orklarittet Hoston 02
Borghild Løvset lå i et felt med herreryttere gjennom hele Orklarittet. Da feltet kom til Knyken og et par av herrerytterne fikk et uhell, dro Borghild seg forbi alle over Bankbrua til mål. Feltet endte knappe åtte minutter bak Henrik Hollingsæter Kippernes.

IMG 8364
Her er tettrioen på tur opp langs rulleskiløypa i Knyken.

IMG 8391
Her er gjengen med Borghild Løvset som kjempet om 4. plassen i Orklarittet. Arne Inge Hangerhagen fra CK Victoria tok fjerdeplassen i mål. Borghild ligger bak gutta, som etter 65 kilometer har mye lort på kroppen grunnet det kraftige regnfallet på morgenen. Heldigvis ble det oppholdsvær under selve rittet.

Orklarittet 2014 start 02
Å ha toppryttere i eliteklassen er veldig gledelig for Orklarittet. Like gledelig er det at over 200 ryttere stilte i turklassen, noen i kortløypa og flest i langløypa(bilde Helge Rønnes). Vi håper at både eliteutøvere, tur-ryttere og trimmere hadde en flott rundtur i Orkdal!

Orkla Cykleklubb og Orkdal Idrettslag takker for oppslutningen om årets Orklaritt. Vi ønsker alle velkommen tilbake i 2015!