Live kamera knyken

 

Knyken priser

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKENLEKENE » Langrenn og laghopp avsluttet Sommerlekene

11.08.2013

IMG 4431

Langrenn og laghopp avsluttet Sommerlekene

Søndag var siste dag av Sommerlekene 2013. Langrenn fristil og laghopp stod på programmet. På bommen sitter lørdagens kombinertvinner Leif Torbjørn Næsvold som hoppet på Buskerud sitt lag i finale hopptreff. Buskerud fikk til slutt en femteplass i konkurransen.

Bilder fra søndagens Sommerleker ser dere i vårt fotoalbum.

Resultater fra alle øvelser under Sommerlekene 2013 ser dere på resultatsiden.

IMG 1310
Langrennsutøverne avsluttet sine Sommerleker søndag morgen. Fristil enkeltstart ble gjennomført med 2,5 kilometer for 15/16 år, 5 kilometer for Kvinner Junior og 10 kilometer for Menn Junior. Vi fikk en ny tett duell mellom Synne Reitan og Kaja Sandsten i Kvinner 17 år. Synne kom i mål fire sekunder foran Kaja på fristildistansen.
IMG 1285
For Henrik Husdal fra Drøbak/Frogn har det etter hvert blitt en god vane å gå først ut under skirenn i Knyken. Når han er på sommerferie hos besteforeldrene i Orkdal er det artig å stille opp i Sommerlekene. Henrik startet for tredje dag på rad som førstemann i Gutter 16 år. Bak seg utfra start hadde han helgas trippelvinner Alexander Kolstad fra Heimdal og Orkdals egen Eivind Landsem.
IMG 1320
Adrian Skar fra Jonsvatnet gikk et sterkt løp under søndagens 10 kilometer i klasse Menn 17 år. Det så lenge ut til å bli en jevn duell med Orkdals Martin Lund men på siste runde klarte Adrian å øke sitt forspranget til 25 sekunder i mål. Jonas Aasbø fra Surnadal ble nr 3 og Brynjar Forseth fra Byåsen tok fjerdeplassen.

IMG 4419
En av de som imponerte mest i søndagens hoppkonkurranse var Fredrik Eirinsønn Villumstad som hoppet for Akershus. På bildet ser dere Fredrik fly ned til hele 73 meter i sitt første hopp. Akershus endte på andreplass i konkurransen.

IMG 4469
Oppland 1 gikk til topps under søndagens finale hopptreff i Knyken skisenter. Oppland 1 vant foran Akershus og Oppland 2. Oppland 1 viste stabil og god hopping i begge bakker og laget la grunnlaget for seier allerede i K50 hvor Sverre Aas Myhr og Gaute Laeskogen hoppet veldig bra. Benjamin Østvold, Jonas Bratlien og Lars Ivar Skårset hoppet for Oppland i K68. 

Se lørdagens RC A-vinner Lars Ivar Skårset sikre seier for Oppland 1 i finale hopptreff på Youtube.

Orkdal Idrettslag takker deltakere, lagledere og publikum for oppslutningen rundt årets Sommerleker i Knyken skisenter. Vi ønsker velkommen tilbake til Sommerlekene 2014!

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK