Orklandlekene

 

Orkdalscupen tekst

 

Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKENLEKENE » Klart for Knykenleker 5.- 6. september

15.07.2015

Knykenlekene 2013 hopp

Klart for Knykenleker 5.- 6. september

Orkdal Idrettslag arrangerer hver høst Knykenlekene. Under Knykenlekene arrangeres det renn på sommerføre i disiplinene hopp, kombinert, langrenn og skiskyting. Knykenlekene(Sommerlekene) 2015 arrangeres 5.-6. september. Planleggingen er i gang, og alt ligger til rette for to flotte konkurransedager i Knyken skisenter.

Knykenlekene 2013 hopp 02
Dette blir fjerde året i rekken at Orkdal Idrettslag arrangerer Knykenlekene. Hoppkonkurransene har vært en suksess begge de tidligere årene, og vi har veldig god tro på at hoppere fra hele landet vil trives i det nye flotte hoppanlegget i Knyken.

Les artikler og se bilder fra Knykenlekene 2014
Lørdag 13. august 2014
Søndag 14. august 2014

Knykenlekene 2013 skiskyting
Orkdal Idrettslag har arrangert både Norgescup og Hovedlandsrenn i skiskyting i løpet av de siste årene. Under Knykenlekene blir det både sprint og normalprogram i rulleskitrasèen og på skiskytterstadion i Knyken.

Knykenlekene 2013 langrenn
21. august kommer verdenseliten til Knyken for å delta på skiatlon under Toppidrettsveka. 5. og 6. september blir det langrennsøvelser i både fristil og klassisk under Knykenlekene.

Knykenlekene 2013 kombinert
Knyken skisenter er et av Norges beste rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Kombinertlandslaget har trent mye i det komplette anlegget. I september blir det kombinertkonkurranser i Knyken.

Sett av helgen 5. og 6. september til et besøk i Knyken skisenter! Invitasjon til Knykenlekene med informasjon om øvelser, klasser og påmelding ser dere her.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK