Nils Arne Eggen Cup 2018

10.08.2013

IMG 1148

Alle grener på dag to av Sommerlekene 2013

På dag to av Sommerlekene 2013 konkurreres det i skiskyting, langrenn, hopp og kombinert. Nede på stadion var skiskytterne først i aksjon. I hoppbakken startet de yngste rekruttene. På bildet over ser dere Mari Muan fra Meldal skyte en av sine stående skytinger på normalprogrammet. Mari gikk inn til seier i klassen Kvinner 20-21 år etter et veldig godt løp i Knyken.

Resultater Sommerlekene lørdag er lagt ut på resultatsiden.

Bilder fra lørdagens konkurranser ser dere i vårt fotoalbum

IMG 1146
Sist vinters Norgesmester Lotte Lie fra Skatval tok turen til Knyken under lørdagens normalprogram. Lotte vant klasse Kvinner 19 år(2-0-0-1) foran Margrethe Lillevold fra Meråker.
IMG 1231
Klassisk stod på programmet for langrennsløperne lørdag. 15-og 16-åringene gikk enkeltstart mens juniorene gikk fellesstart. På bildet over ser dere den tette duellen mellom lagkameratene Øystein Ellefsen Sjøli og Sivert Grøtan Eriksen fra Byåsen. Øystein smatt forbi Sivert inn mot oppløpet og gikk først i mål. Begge to ble riktignok klassevinnere.
IMG 4400
I hoppbakken var det en flott dag med hele 100 hopper i aksjon i klasser fra rekrutter i K10 til RC A. Lars Ivar Skårset fra Søre Ål gikk til topps i RC A. På bildet legger Lars Iver grunnlaget for seieren med sitt førstehopp på 70,5 meter. Det ble en dyp og trygg landing på en flott lengde.
IMG 4374
RC-klassene og veteranklassen satte utfor i K68 lørdag ettermiddag. På toppen av Storknyken var det fullt av utøvere som ventet på å sette utfor under fantasiske forhold med blå himmel og stabile vindforhold.
IMG 4379
Her har Jo Rømme Mellingsæter fra arrangørklubben Orkdal Idrettslag nettopp sluppet bommen i sitt første hopp i K68. Det er artig å kunne hoppe på hjemmebane i et så flott anlegg og med så mange deltakere.
IMG 4363
I pausen mellom hoppomgangene holdt Meldal Turnforening oppvisning på hoppsletta. Det er nok lite tvilsomt at noen av hopperne i Knyken prøvde seg på samme stil som denne turneren. Flere turnbilder i fotoalbumet.
IMG 10
Leif Torbjørn Næsvold fra Røykenhopp trives i Knyken. Leif Torbjørn gjorde som i fjor og vant sin klasse i kombinert(RC) under Sommerlekene. Han gjorde et godt langrenn og vant foran Einar Lurås Oftebro fra IL Jardar og hoppvinner Lars Ivar Skårset fra Søre Ål.

Søndag står langrenn fristil og finale hopptreff på programmet under Sommerlekene i Knyken.