Knyken live

KNYKENLEKENE » LANGRENN

LANGRENN

Orkdal IL har gleden av å invitere til rulleskirenn i fristil i Knyken søndag 30. august for klasse 13 år til senior. Dette som en del av Knykenlekene 2020.

Gutter/jenter 13-14 år:               2,5 km fellesstart (1 x 2,5 kilometer)

Gutter/jenter 15-16 år:               4 km fellesstart (2,5 + 1,5 kilometer)

Kvinner 17-18 år:                          5 km fellesstart (2,5 + 2,5 kilometer)

Menn 17-18 år:                             5 km fellesstart (2,5 + 2,5 kilometer)

Kvinner 19-20 år:                          8 km fellesstart (2,5 +1,5 kilometer x 2)

Menn 19-20 år:                             12 km fellesstart (2,5 +1,5 kilometer x 3)

Kvinner senior:                               8 km fellesstart (2,5 +1,5 kilometer x 2)

Menn senior:                                  12 km fellesstart (2,5 + 1,5 kilometer x 3)

Løypekart:
Løypekart 2,5 km

Rennleder: Jan Olav Fagerholt, mail: janolavfagerholt@gmail.com

TD:  ............

Påmelding her Påmeldingsfrist  26.08.20. Etteranmelding godtas mot dobbel startkontingent. Ved etteranmelding/endringer kontakt Bernt Tungen på pamelding@orkdal-il.no eller tlf  90 60 44 17.

Første start kl 11:00

Arena/adkomst
Knyken skisenter, Fannrem i Orkdal kommune. Anlegget ligger ca 40 km fra Trondheim. Følg skilting ”Knyken” i retning Kyrksæterøra.

Parkering: Kr. 50,- NB: Kun VIPPS 555382.

Brikke

Alle utøvere i langrenn og skiskyting skal benytte brikke. Hvis utøver glemmer brikke, kan den leies  for kr. 50. Dersom man kommer til start uten brikke belastes utøver for kr. 200,-.

Rulleski og hjelm
Deltakerne stiller med egne rulleski. Krav til hjul er type 2 hjul (Swenor eller tilsvarende). Swenor rulleski som selges i butikk med svarte gummihjul er 2-er hjul. Proski sine tilsvarende heter C2, Marwe sine heter” 0-er hjul” og Dynasport har ”2-er treningshjul”. Fargesterke hjul, som oransje/grønne/gule/røde, er racinghjul og ikke 2-er hjul. Racinghjul er i PU materiale og har ofte hardhetsindikator som 78A, 82A. Det er påbudt med godkjent hjelm, og den skal være festet med stropp under haka. Modifisert hjelm vil ikke bli akseptert. Det blir kontroll på rulleskihjul og hjelm før start.

Rennkontor
Rennkontor er i servicebygget, nærmere bestemt Olabua.  Lagvis henting av startnummer.

Lisens
Årslisens er påkrevet for utøvere fra fylte 13 år for å kunne delta i terminfestede skirenn. . Engangslisens kan kjøpes på rennkontor.
Alle opplysninger om hvordan denne fungerer, finner du på
www.skilisens.no.

Premieutdeling
Premieutdeling blir fortløpende etter hver øvelse. Premiering etter gjeldende konkurransereglement for  NSF.

Regelverk
I henhold til NSFs  konkurransereglement