Junior NM 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Nils Arne Eggen Cup

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Våren kommer til Knyken skisenter

04.05.2017

Knyken 010517 01

Våren kommer til Knyken skisenter

Det så lenge ut til å blir en tidlig vår i Knyken skisenter. Et ganske kraftig snøfall etter påska forlenget vinteren noe, og det er derfor en god del snø i Knyken. Tradisjonelt sett bruker sommersesongen å være i gang rundt nasjonaldagen 17. mai. Får vi godvær i tiden som kommer forsvinner nok snøen fort. Geir Arne Sommervold brukte innledningen av mai til et besøk i Knyken skisenter, og Geir Arne hadde med seg drone som tok fine bilder av det flotte skianlegget vårt.

Knyken 010517 02
Hoppanlegget i Knyken har fortsatt snønett i bakkene. Snønettet brukes på vinteren for å få snøen til å feste seg i det bratte unnarennet. Når all snø er borte vil Knykengjengen og hoppavdelingen ta av snønettene. Vanningsanlegg vil bli klargjort, og det kan etter hvert hoppes på plast. Vinterens høydepunkt i hoppanlegget var nok den nordiske juniorlandskampen i januar, hvor de beste 17- og 18-åringene i Norden og USA konkurrerte i Knyken skisenter.

Knyken 010517 03
På skistadion og i langrennsløypene har det vært en lang og god vintersesong, mye takket være snøproduksjon. Som du ser på bildet vil det ta noen dager før rulleskiene kan tas i bruk.

Knyken 010517 05
Knykstuggu ligger i hjertet av Knyken skisenter, og Knykstuggu er et samlingspunkt omtrent hver dag gjennom hele året, om det er arrangement, møter, sosiale sammenkomster eller den daglige kaffekoppen til dugnadsgjengen i Knyken.

Knykstuggu kan leies for diverse arrangement, både på kveldstid, dagtid og i helgene. Kontakt ansvarlig for utleie Magne Fossbakk:
Telefon: 911 39 450
Mailadresse: daglig.leder@orkdal-il.no

Knyken 010517 04
Vi gleder oss til sommersesongen i Knyken skisenter! Vi ser at snøen holder på å slippe taket i hele anlegget. I løpet av mai er vi i gang med sommerarrangement i Knyken. 28. mai går Orklarittet på sykkel, et sykkelritt for alle. Informasjon om rittet og påmelding ser du på Orklarittets egen hjemmeside.

Informasjon om orientering og kjentmannsmerket kommer etter hvert!

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK