Orkdalsmessa 2

10.08.2019

Knyken 090819 01

Utvider parkeringsplassen ved Knykstuggu

I løpet av sommeren har det blitt jobbet mye med parkeringsplassen i Knyken. Denne uka ble det asfaltert utenfor Knykstuggu. Nå kan Orkdal IL tilby en bedre og større parkeringsplass til alle som besøker anlegget vårt.

Knyken 090819 04
Orkdal kommune har siden arbeidet med Nye Knyken skisenter startet i 2012 bidratt i utviklingen av anlegget. Kommunen er også med på laget når det har blitt asfalt på parkeringsplassen i Knyken. Med asfalt på store deler av parkeringen vil det øke tilgjengeligheten og mulighetene for alle som besøker Knyken.

Knyken 090819 03
Området mot skileikområdet har blitt fylt opp. Det betyr at vi på vinteren kan tilby en enda større parkeringsplass. Dette er veldig bra på aktive skidager, blant annet for de som skal besøke alpinanlegget, og for familier på tur i skileikområdet. Bedre parkeringsmuligheter er også positivt når det er arrangement i Knyken.

Knyken 090819 02
Vi er glade for å kunne tilby en bedre parkeringsplass i Knyken skisenter. Dette er et nytt flott steg i utviklingen av skisenteret. Takk til Orkdal kommune og alle som har vært med og bidratt, og takk til alle dugnadsarbeidere som gjør at vi alltid får mye ut av de midlene som brukes i anlegget vårt.