Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Stolpejakten besøker Knyken skisenter

04.06.2020

Knyken 030620 06

Stolpejakten besøker Knyken skisenter

I slutten av mai startet Orkanger Idrettsforening v/orienteringsgruppa i samarbeid med Orkland Energi og Orkdal Kommune opp Stolpejakten i Orkdal.

Stolpejakten går ut på at du skal finne frem til, og registrere stolper sentralt i Orkdal. Stolpene er utstyrt med en farget topp øverst som beskriver vanskelighetsgraden på stolpen, et nummer, en unik bokstavkode og en unik QR kode. Stolpene registreres analogt eller via stolpejakten.no ved hjelp av bokstavkodene på stolpene, eller ved å scanne QR kodene i Stolpejakten appen.

Det er blitt satt ut 41 stolper på ulike steder på Orkanger og Fannrem, og sist uke ble det også satt ut stolper for Ulvåsmarka og Knyken.

De ulike vanskelighetsgradene på stolpene er grønn stolpe; Svært enkel å finne, Blå stolpe; Enkle å finne, Rød stolpe; litt utfordrende å finne og svart stolpe som er utfordrende å finne.

Målet med stolpejakten er å legge til rette for å aktivitet for alle. Dette er et lavterskeltilbud som vi håper flest mulig i Orkdal vil benytte seg av, og tilbudet er gratis for alle brukere/deltakere. Det koster ingenting å laste ned appen eller å registrere seg som bruker eller registrere stolper.

For hver stolpe du klarer å finne får du et lodd – og alle lodd er med i trekningen av fine premier på slutten av sesongen.

Stolpene i Orkdal vil være ute fra lørdag 25 mai til 1 Oktober.

Stolpene i nærheten av Knyken finner du fra Sommervold, opp Gildalen, langs Knykveien og helt opp til toppen av K50, den nest største hoppbakken. Turen mot Knyken kan starte i nærheten av det gamle Nøsensenteret i Hemnevegen. Det går selvfølgelig også an å starte i Knyken.

Takk til Orkanger IF for et flott aktivitetstilbud! God tur!

Stolpejakten

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK