Junior NM 2019

18.03.2018

Barnas skifestival 2018 05

Skiglede under Barnas skifestival 2018

Søndag ble Barnas Skifestival 2018 arrangert i Knyken skisenter. Barnas Skifestival er et samarbeid mellom Orkdal Idrettslag, Orkdal Energi, Orkla Sparebank og Avisa Sør-Trøndelag. Barnas Skifestival er en familiedag i Knyken, med bruk av alpinanlegg, hoppbakker, skileikområde med gapahuker og langrennsløypene. Barnas Skifestival arrangeres flere steder i Norge, blant annet i Trondheim. Under Barnas Skifestival får barna utdelt startnummer, de går valgfrie løyper og velger selv aktivitet. Idrettslaget med sine samarbeidspartnere vil lage en flott ramme rundt arrangementet, og målet er at barn og foresatte skal få en fin dag i Knyken(bilder: Avisa ST).

Bilder fra Avisa Sør-Trøndelag

Barnas skifestival 2018 01
164 barn stilte til start under søndagens skifestival i Knyken. Dette er noe mindre enn i 2017, men med tanke på værmeldinga for søndagen er vi veldig godt fornøyd med oppmøtet. Været under langrennet ble bedre enn meldt, og det var flotte forhold på stadion i Knyken. Vi har hatt en fantastisk vinter i Trøndelag, og gode skiforhold legger alltid et godt grunnlag for skiglede blant unge barn på skifestival.

Barnas skifestival 2018 02
Alle de 164 unge skiløperne ble møtt av maskoten Knyrre i målområdet. Knyrre stod klar med medalje til deltakerne. 4 år gamle Martin Havik var en av mange som koste seg i Knyken denne søndagen i mars.

Barnas skifestival 2018 03
Etter skirennet var det muligheter for å prøve seg som skihopper i K10. Det var åpent i skileikområdet, og ved gapahukene hadde Knykenfolket gjort klart grillstedene.

Barnas skifestival 2018 04
Skiglede er det som skal prege Barnas skifestival. For Knykenfolket er gleden som barn på ski i anlegget viser den største belønningen for alt det frivillige arbeidet som legges ned i Knyken skisenter.

Barnas skifestival 2018 06
Avisa Sør-Trøndelag, Orkdal Energi, Orkla Sparebank og Orkdal Idrettslag takker for oppslutningen om Barnas skifestival 2018. Vi håper å se mange barn på start igjen i 2019, og vi håper på mange besøk i Knyken skisenter både sommer og vinter:)