Nils Arne Eggen Cup 2018

KNYKEN » Orientering på fantastiske høstdager!

25.09.2017

Orientering Knyken 06

Orientering på fantastiske høstdager!

I helga arrangerte Orkanger IF og Byåsen IL store orienteringskonkurranser i Orkdal. Fredag var det Norgescup sprint for junior og senior i Idrettsparken. Lørdag og søndag flyttet orienteringsgjengen seg til Knyken og Knykmarka.

Orientering Knyken 230917 02
Lørdag ble Norgescupfinale mellomdistanse og O-idol arrangert i Knyken skisenter. Søndag gikk NM-stafettene for juniorene.

Orientering Knyken 230917 03
En fantastisk ramme med sol fra skyfri himmel og opp mot 20 grader la grunnlaget for et flott arrangement. Dyktige arrangører fra Orkanger og Byåsen bidro til vellykkede orienteringsdager i Idrettsparken og i Knyken.

Orientering Knyken 230917 oversikt
Orkdal Idrettslag jobber for at Knyken skisenter skal være et idrettsanlegg for alle, og vi er veldig glade for at orienteringsarrangement kan legges til anlegget.

Resultater og flotte bilder fra orienteringsdagene i Orkdal ser du på arrangørens egne sider.