Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » NRK med superlørdag fra Knyken skisenter

03.11.2018

Knyken mars 2015

NRK med superlørdag fra Knyken skisenter

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert, NM hopp for damer samt hatt besøk av Toppidrettsveka.  tillegg har vi Orkdal IL sine egne arrangement, samt den daglige aktiviteten i anlegget.

Knyken skisenter er i første rekke et rekrutteringsanlegg for barn og unge. Lørdag 12. januar vil vi få muligheten til å vise fram anlegget vårt for hele Norge gjennom NRK-sporten sin superlørdag. NRKs superlørdag er et samarbeid med Norges Skiforbund. Det blir flere timers TV-sending fra Orkdal og Knyken, og vi håper å kunne få vist fram noe av bredden i aktivitetstilbudet som fins i Knyken skisenter.

Knyken alpint mars 2018
Det er vanskelig å forutse hvilke snøforhold vi har i første halvdel av januar. I 2018 hadde vi fantastiske forhold i alpinanlegget, med nesten tre måneders sammenhengende sesong.

Knyken mars 2018 03
Skileikområdet er en viktig del av tilbudet i Knyken skisenter. I skileikområdet har vi tradisjonelt sett hatt gode skiforhold fra nyttår til påske.

Skispor Knyken mars 2018
Ved hjelp av asfalttrasè og snøproduksjon har langrenssforholdene vært gode i Knyken de siste årene.

Bakkerekord Knyken
Hoppanlegget med fem bakker i ulike størrelser byr på aktivitetsmuligheter og utfordringer for hoppere i ulike aldre og på ulike nivå.

Barnas skifestival 03
Lørdag 12. januar blir en stor dag i Knyken skisenter. I Orkdal Idrettslag håper vi å kunne vise fram anlegget vårt på en god måte, og vi satser få å få til en innholdsrik og flott dag for barn og unge i regionen vår. 

Mer informasjon om hvilke aktiviteter som kommer til å være en del av NRKs superlørdag kommer senere. Velkommen til Knyken skisenter!


 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK