Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Skoler, klubber og kretser på Knykenbesøk

23.09.2018

Knyken 190817 01

Skoler, klubber og kretser på Knykenbesøk

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. I løpet av 2018 har OIL bygd et nytt servicebygg som blant annet inneholder nye garderober og møtelokaler. Det nye servicebygget er tatt i bruk nå i høst.

Knyken hostferie 2016 07
Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert, Nordisk parlamentsmesterskap, Nordisk juniorlandskamp og NM hopp for damer, samt at vi har hatt besøk av Toppidrettsveka fire ganger. I tillegg kommer alle våre egne arrangement i Knyken skisenter både sommer og vinter. 

Knyken hostferie 2016 04
Knyken skisenter brukes daglig av folk som bor i dalføret. I tillegg kommer det ofte lag og kretser reisende til Orkdal og Knyken. Denne høsten får Knyken skisenter blant annet besøk av Team Sør-Trøndelag, Trøndelag Biathlon Team, Møre og Romsdal skikrets, IL Aasguten, Sør-Fron Idrettslag, Nord-Trøndelag skikrets, Granåsen skiteam, Tolga IL og Skatval skilag. i tillegg legger barnehager og skoler fra dalføret aktivitetsdager i anlegget. 

Orkland Knyken host 2018
Knyken skisenter står fram som et anlegg for hele regionen. Representanter for nye Orkland kommune var på besøk i Knyken tidligere i høst.

Knyken hostferie 2016 01
Legg noen fine høstdager til Knyken skisenter du også! Velkommen!
 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK