Ullmax Best i test

KNYKEN » Mye skjer i Knyken denne høsten

19.08.2017

Knyken 190817 01

Mye skjer i Knyken denne høsten

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober.

Knyken hostferie 2016 07
Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert, Nordisk parlamentsmesterskap, Nordisk juniorlandskamp samt at vi har hatt besøk av Toppidrettsveka tre ganger. I tillegg kommer alle våre egne arrangement i Knyken skisenter både sommer og vinter. Denne lørdagen var det som mange andre helger i høst aktivitet i hoppanlegget.

Knyken hostferie 2016 04
Knyken skisenter brukes daglig av folk som bor i dalføret. I tillegg kommer det ofte lag og kretser reisende til Orkdal og Knyken. Denne høsten får Knyken skisenter blant annet besøk av Telemark Skiteam, Team Sør-Trøndelag, Trondheim Biathlon Team, Møre og Romsdal Skikrets, Buskerud Orienteringkrets, Sør-Fron Idrettslag, Tolga og Os idrettslag og Skatval IL. Orkdal Idrettslag skal 9.-10. september arrangere egne Knykenleker med konkurranser i hopp, kombinert, langrenn og skiskyting. Orkanger IF og Byåsen IL skal 22.-24. september arrangere Norgescup og NM junior stafett i orientering, med to konkurransedager i Knyken.

Knyken 190817 02
Knyken skisenter brukes til veldig mye. I helga har lokallaget til Kristelig Folkeparti hatt samling i Knyken.

Knyken hostferie 2016 01
Legg noen fine høstdager til Knyken skisenter du også! Velkommen!

Orkdal Sparebank Gronn liten