Alpinanlegg med navn

 

eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Mange Knykenbesøk denne høsten også

21.09.2020

Knyken 200920 02

Mange Knykenbesøk denne høsten også

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert og junior-NM skiskyting. I tillegg har Toppidrettsveka besøkt Knyken og Orkdal flere ganger.

2020 er et spesielt år, også for Knyken skisenter. Mange av våre faste arrangement har blitt avlyst; det samme har en god del besøk. Likevel er det gledelig å se at selv i 2020 er det stor aktivitet i anlegget vårt.

Knyken 200920 02
IL Aasguten er blant idrettslagene som har lagt samlinger til Knyken denne høsten. Blant andre besøk i anlegget kan vi nevne Orklandlekene, rekruttlandslaget langrenn, Trønderhopp rekrutt, Sør-Fron(Kollenhopp), Tolga og Os og representanter fra Vestfold, Telemark og Buskerud. I tillegg kommer pensjonistforeninger, og det arrangeres dåp og bursdager. 

Knyken 200920 03
I tillegg til meldte besøk i Knyken kommer selvfølgelig den daglige bruken, blant annet av familier på tur i anlegget. I Orkdal Idrettslag er vi glade for alle Knykenbesøk! Ta deg gjerne en høsttur du også - velkommen!

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK