Orkdalscup 2018

KNYKEN » Kombinertgutta blant mange som trener i Knyken

03.06.2018

Knyken 030618 03

Kombinertgutta blant mange som trener i Knyken

Den siste uka har virkelig markert starten på sommersesongen i Knyken skisenter. Sist helg gikk Orklarittet på sykkel. Onsdag ble årets Knyken for alle - dag arrangert med 200 seniorer på besøk i anlegget. I helga har flere av verdens beste kombinertløpere vært i Knyken for å prøve treningsforholdene. Granåsen Skiteam, Jørgen Graabak og kombinertlandslaget er godt kjent i Knyken skisenter, etter å ha trent i anlegget hver sommer de siste årene. Magnus Krogh er også blant utøverne som trives veldig godt i Knyken og Orkdal. Med seg på trening i helga hadde de også den tidligere toppløperen Petter Tande, som satser på et comeback etter 7 år borte fra kombinertsporten.

Knyken 030618 02
Forberedelsene fram mot en ny vintersesong er i gang, både for eliteutøvere og unge skitalenter. I Knyken har sommersesongen startet for fullt. Alle hoppbakkene er klare for bruk, og i asfalttrasèen er det flotte forhold for rulleski.

Knyken 030618 01
Kombinertlandslaget er i gang med de viktige forberedelsene til en vintersesong som blant annet inneholder et VM i Seefeld. Mange av de beste kombinertløperne i verden har tilhold i Trøndelag, og vi er glade for at de tar turen til Orkdal og Knyken med jevne mellomrom.

Anlegget i Knyken er ikke bare et rekrutteringsanlegg; anlegget byr også på gode treningsforhold for våre aller beste vinteridrettsutøvere. I forbindelse med Toppidrettsveka i august vil det også bli konkurrert i kombinert.

Vi ønsker alle velkommen til Knyken skisenter!