Junior NM 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Nils Arne Eggen Cup

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Ingen skipåske - vi venter på sommersesongen

10.04.2017

IMG 0794

Ingen skipåske - vi venter på sommersesongen

Vi har gjennomført en vinter med lite snø i Trøndelag. I Knyken skisenter har vi hatt skiføre store deler av vinteren, men sesongen i hoppanlegget og i alpinbakken har vært begrenset. Vi står foran en sen påske. Det er fortsatt mye kvitt i Knyken, men få muligheter for å gå på ski. 

IMG 0793
I hoppanlegget berget snøproduksjon den nordiske juniorlandskampen siste helga i januar. På grunn av innsatsen til Knykenfolket har bakkene vært klare for hopping deler av vinteren.

IMG 0796
Alpinanlegget fikk en fantastisk åpning 16. januar. Interessen for alpinanlegget er stor, og det var supre forhold da sesongen startet. Vi fikk imidlertid ikke noen veldig lang og sammenhengende alpinsesong. Det ble for første gang forsøkt med snøproduksjon i hovedtrasèen. Dette var vellykket, og vi vil se på muligheter for å utvikle produksjon i alpinanlegget videre. 

IMG 0795
Sesongen 2016/2017 har bydd på skiforhold gjennom hele vinteren, i hovedsak på asfalten i Knyken. Det ligger fortsatt en bra såle av is i løypa. Forholdene i marka har vært varierende, og for første gang på veldig lenge har ikke OILs løypekjørere kunne ta turen over fylkesveien ved Sika og kjøre løype mot Asbøllsaga.

IMG 0797
Det blir ingen stor skipåske i Knyken skisenter i år. Muligheten for utfart til anlegget er selvfølgelig tilstede. Nå satser vi igjen på en kort mellomsesong før vi har bar asfalt og grønne hoppbakker. Vi ser fram mot sommersesongen i Knyken!

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK