Orkdalscupen tekst

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Idrettshelter med mye skihistorie

15.10.2019

Knyken 151019 02

Idrettshelter med mye skihistorie

I helga var det hoppsamling i Knyken skisenter, med mange unge talentfulle skihoppere som trente i hoppanlegget. Tirsdag fikk vi besøk av flere litt mer rutinerte skipersoner. Bjørn Wirkola, Torgeir Brandtzæg, Hans Olav Sørensen, Iver Jønland og Kjell Ulstad tok turen til Orkdal og Knyken. Fra Orkdal Idrettslag var bl. a. Nils Arne Eggen, Bjørn Rønning og Odd Almli tilstede.

Knyken 151019 03
Knyken skisenter er blitt kjent landet over som et av Norges beste rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Folk fra hele Norge viser interesse for å besøke anlegget, og det er artig at så mange gamle skihelter  også ser glede i å besøke Knyken. Idrettslagets egen Nils Arne Eggen er nok mest kjent innenfor fotballen, men Nils Arne har også mange gode minner som skihopper i Knyken. Anlegget har nok utviklet seg en del fra den tiden da Nils Arne og vennene tok fart fra Gjønnesen for å hoppe i Storknyken:)

Knyken 151019 04
Kjetil Kroksæter har lang erfaring som sportsjournalist i Adresseavisen. Nå jobber han blant annet som guide i Thamspaviljongen. På vinteren er Kjetil ofte å se i turløypa i Knyken. I samtale med gamle skihelter har han også mye å bidra med. 

Knyken 151019 01
For Orkdal Idrettslag og Knykenfolket er det gledelig med slike dager som i dag. Lite overgår å sitte i Knykstuggu med mat, en kaffekopp og mang en god skihistorie.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo