Orkdalscup 2018

31.05.2018

Knyken for alle Ronny

Fullt hus under Knyken for alle 2018

Den sjette utgaven av Knyken for alle - dagen ble arrangert i Knyken skisenter onsdag. Knyken for alle - dagen er en dag for seniorer i Knyken. De siste årene har nærmere 200 personer tatt turen til skianlegget. Også i år kunne vi glede over ei full Knykstuggu og et vellykket arrangement.

Knyken for alle 2018 02

Under Knyken for alle-dagen ble det servert middag og kaffe. Pølse og potetstappe stod på menyen.

Knyken for alle Ronny Sturla
Ronny Kjøsen stod for underholdningen fra scenen. Med seg hadde han Sturla Eide på fiolin. Vi er heldige som har slike kulturformidlere lokalt i vår region.

DSCN4698
En del av programmet under Knyken for alle er hopping i det flotte hoppanlegget vårt. Sommerhoppingen er nå i gang, og hoppere fra hele Norge legger treninger og samlinger til Orkdal og Knyken skisenter.

Knyken hopp
Knyken skisenter får veldig mye positiv omtale fra lag og idrettskretser i Norge. Det fantastiske hoppanlegget er noe av det som imponerer mest. I Orkdal Idrettslag har vi nå to hoppere som konkurrerer på høyt nivå i Norge. Espen Jacobsen og Jo Rømme Mellingsæter har hatt en flott utvikling de siste par årene. Over tid er det håp om økt rekruttering også blant de aller yngste.

Knyken for alle 2018 01

Knyken for alle er et samarbeid mellom Den kulturelle spaserstokken i Orkdal, Frivilligsentralen, Sanitetskvinnene og Orkdal Idrettslag. Med oss på laget for å få til arrangementet er også Orkdal Energi, Orkdal Blomster, OBS Bygg og Orklareiser.
Takk til alle støttespillere, og takk til alle som møter opp i Knyken denne dagen. Knyken skisenter er virkelig et sted for alle!