Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Bruker kalde dager til produksjon av snø

12.12.2018

Knyken 121218

Bruker kalde dager til produksjon av snø

Det har vært en forsiktig start på vintersesongen i Trøndelag. Først litt ut i desember kom det første snøfallet. Nå har vi mest sannsynlig en god kuldeperiode foran oss. Den perioden vil Knykenfolket bruke til å produsere snø i Knyken skisenter.

Du kan se om kanonene står på via vårt webkamera i Knyken.

snokanon 16.12.15 1

Det har kommet lite natursnø til nå denne sesongen. November var mild og snøfattig. VI fikk det første snøfallet tidlig i desember, men det trengs mer snø for å få gode nok forhold. Inntil vi får mer natursnø vil snøkanoner gå i Knyken. 

snokanon 16.12.15 2

Produksjon av snø er et arbeid som må følges kontinuerlig. Å holde på med vann når det er kuldegrader er et krevende arbeid dersom det blir stopp og vannet fryser. I perioder med snøproduksjon jobber Knykenfolket på skift for å holde kanonene i gang.

Det er langrennsløyper og hoppbakker som først får nytte av snøproduksjon. Å fylle et alpinanlegg med kunstsnø er for krevende i forhold til den kapasiteten som vi i Orkdal Idrettslag har på våre kanoner. Vi jobber riktignok for å kunne produsere mer snø i hele anlegget.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK