Junior NM 2019

26.06.2018

Fjellvaken 4H

4H med fylkesleir i Knyken

I helga vil Knyken skisenter bli fylt av aktivitet. Mellom 400 og 500 unge mellom 10 og 18 år kommer til skianlegget i Knyken når Fjellvåken 4H arrangerer fylkesleir(bilde: Avisa ST). Fylkesleiren får følger for annen aktivitet i Knyken denne helga. 4H legger beslag på hele anlegget, og alle hoppbakker blir stengt. Rulleskitraseen kan brukes, men ikke på selve stadion og i området rundt Knykstuggu og skileiken. Det blir også aktiviteter fra 4H i hele rulleskitraseen, så den må brukes med forsiktighet av rulleskiløpere.

IMG 3152
4H kommer til Knyken fra torsdag, og leiren vil vare til og med søndag.
Fylkesleiren markerer avslutningen på 4H-året, og er for veldig mange medlemmer selve premien etter å ha fulgt et 4H-prosjekt gjennom året. Den første dagen vil bli brukt til rigging og til å bli kjent i området. Alle skal bo i telt inne på stadion. Fredag blir det turdag, med mellom 20 og 25 ulike turer i nærområdet. Det blir alt fra klatring, hesteriding, gåturer og bading,

IMG 3149

Lørdagen settes av til fagaktiviteter. Da blir det alt fra dans, blomsterdekorasjoner, sjakk og hopping. I tillegg planlegges det volleyballturnering, og flere volleyballbaner er allerede satt opp på parkeringsplassen nedenfor Bankbrua. Søndagen blir finaledag med premieutdeling.

IMG 3150
Orkdal Idrettslag ønsker Fjellvåken 4H lykke til med helgas fylkesleir!