Orkdalsmessa 2

20.06.2019

Knyken juni 2019 01

Knykenfolket tar ikke sommerferie

Sommersesongen er godt i gang i Knyken skisenter, og det nærmer seg juli og ferie for mange. En gjeng som ikke helt har tenkt å ta ferie på en stund er Knykenfolket. I Knyken er det stadig vedlikeholdsarbeid som skal gjøres, og det mangler ikke på nye prosjekt som settes i gang.

Knyken juni 2019 02
Det nye servicebygget i Knyken har blitt virkelig flott. Bygget inneholder kontor, et stort lokale som blant annet kan brukes til selskap, og et fint sanitæranlegg på enden til bruk for alle som besøker Knyken. I Knyken er vi glade for at det er bevilget penger til asfaltering av parkeringsplassen utenfor servicebygget og Knykstuggu. Med Knykenfolkets fantastiske dugnadsarbeid får Orkdal kommune alltid mye ut av de pengene som brukes i anlegget.

Knyken juni 2019 06
Garasjen huser mye utstyr og maskiner, og også her driver Knykenfolket på med arbeid nå i juni.

Knyken juni 2019 04
Knykendamene er på plass på kjøkkenet, alltid blide og alltid klare for å lage god mat og trivelig stemning i Knykstuggu.

Knyken juni 2019 03
Mens arbeidet pågår i anlegget er det ofte aktive utøvere på trening i Knyken skisenter. I juni er flere skiskytterteam på samlinger i Knyken, og vi har også hatt besøk av kombinertlandslaget.

Knyken juni 2019 05
Et godt alternativ på fine sommerdager er å legge turen til Knyken skisenter! Velkommen!