Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Knykenfolket » Knykenfolket forbereder sommersesongen

10.05.2017

Knyken 100517 05

Knykenfolket forbereder sommersesongen

De legger ned flere titalls årsverk i Knyken skisenter hvert år. Knykenfolket er dugnadsgjengen som hver dag gjennom hele året legger til rette for at barn, unge, voksne og eldre skal få et godt friluftstilbud i det flotte helårsanlegget. Nå er arbeidet i gang for fullt med å forberede sommersesongen.

Knyken 100517
Hoppbakkene i Knyken skisenter er snart snøfrie. Det betyr at snønettene snart kan tas helt av. Rundt 17. mai bruker sommersesongen i hoppanlegget å starte. Snøsmeltingen framover avgjør når sommerhoppingen kan begynne.

Knyken 100517 02
Snøproduksjon er blitt en viktig del av tilretteleggingen for vinteraktivitet. På våren starter vedlikehold og klargjøring for neste sesong.

Knyken 100517 03
Snøkanonene settes unna. Nedenfor alpinbakken er det kommet opp et stort lagerbygg hvor annet vinterutstyr skal oppbevares.

Knyken 100517 04
Rulleskisesongen starter om ikke lenge. Når snøen forsvinner rydder Knykenfolket trasèen for kvister og annet nedfall. 

Knyken 100517 06
Knykenfolket jobber på dugnad for Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter. Den fantastiske frivillige innsatsen verdsettes av Knykendamene som daglig stiller opp i Knykstuggu med servering til dugnadsgjengen. Knykendamene lager maten som gir grunnlag for litt ekstra innsats, og de gjør en uvurderlig innsats for idrettslaget. 

Orkdal Idrettslag får ikke takket Knykenfolket nok for alt som gjøres hver dag gjennom året i Knyken skisenter! Dette kommer oss alle til gode, om vi selv er aktive i idrettslaget, eller om vi besøker skianlegget i løpet av året.

Besøk Knyken skisenter også på sommeren!


 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK