KNYKEN » Knykenfolket » Knykenfolket bygde ballbinge på Orkanger

11.08.2016

Knykenfolket ballbinge 012

Knykenfolket bygde ballbinge på Orkanger

På mandag er der skolestart for elevene i Orkdalsskolen. Orkanger ungdomsskole jobber for å utvikle sitt uteområde. Rektor Stig Rune Oddli hadde et ønske om at ballbingen ved skolen skulle stå klar til elevene kommer. Derfor kontaktet han Knykenfolket. Onsdag dro et dugnadslag på 10 personer til Orkanger for å sette opp ballbingen.

Knykenfolket ballbinge 01
Grunnarbeidet var gjort på forhånd.

Knykenfolket ballbinge 02
Kunstgresset skulle rulles ut.

Knykenfolket ballbinge 04
Det er viktig at vateren bekrefter det jevne underlaget langs kantene av ballbingen.

Knykenfolket ballbinge 06
Kunstgresset rulles ut:)

Knykenfolket ballbinge 07
Her er arbeidet i gang med veggene på bingen.

Knykenfolket ballbinge 08
Elementene er heldigvis sortert slik at det skal bli greit å bygge bingen.

Knykenfolket ballbinge 09
Ballbingen på Orkanger ungdomsskole bygges der det før var en liten grusbane.

Knykenfolket ballbinge 010
Knykenfolket er vant med å håndtere kunstgress. Det er lagt mye kunstgress på flata i hoppanlegget, og langs rulleskitrasèen er det også lagt en del kunstgress.

Knykenfolket ballbinge 011
Kunstgresset brettes ut så jevnt som mulig.

Knykenfolket ballbinge 014
Det unike med Knykenfolket er arbeidsinnsatsen, samholdet og mangfoldet av egenskaper og arbeidserfaringer.

Knykenfolket ballbinge 015
For en gjeng som har lagt ned utallige timer i Knyken skisenter er det fint å "komme seg ut litt". Tidligere i år satte Knykenfolket opp gapahuk ved Rundhaugen Bofellesskap og i forrige uke deltok de under rydding ved Orkdal kirke.

Knykenfolket ballbinge 020
Orkdal kommune har de siste årene brukt mye ressurser på kultur og friluftsliv. Knyken skisenter og Orkdal Idrettslag har hatt en flott samarbeid med kommunen vår. Gjennom blant annet kommunens bidrag og all den fantastiske frivillige innsatsen står Knyken skisenter fram som et av landet beste rekrutteringsanlegg. Ordføreren og det politiske miljøet ser et klar nytte i frivillig arbeid, og når kommunen bidrar til frivillige prosjekt med økonomisk støtte, får de et resultat med mange ganger så stor verdi. Nå står en ny og fin ballbinge klar ved Orkanger ungdomsskole. Dette vil elevene få glede av når de kommer på mandag. Knykenfolket er alltid glade for å kunne bidra med samfunnsnyttig arbeid:)