Orklandlekene

 

Orkdalscupen tekst

 

Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert samt hatt besøk av Toppidrettsveka.

Under ser dere artikler som er laget om Knyken skisenter. Se også valg i toppmenyen.

Nærmeste kartpunkt til Knyken er Gilmoen som ligger på veien opp til skianlegget. Avkjøring fra fv 463. Følg veien til Gilmoen. For kart trykk her: http://kart.gulesider.no/?q=gilmoen

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 


15.12.2019

Knyken på Skisporet.no

Løypenettet i Knyken skisenter er på nettstedet Skisporet.no. Det betyr at informasjon om når løypemaskina i Knyken sist har vært ute og preparert lysløypa/turløypa legges direkte ut på Internett. Informasjon om langrennsløyper, alpinbakker og hoppbakker ser dere under Vær og løyper når dere trykker på Knyken i toppmenyen.

Les mer…


11.12.2019

Flotte skiløyper - venter på skitrekk

De siste ti årene har det vært varierende vintrer i Trøndelag. Dette har gitt gode skiforhold noen sesonger, mens andre år har bydd på mildt vær og lite snø. Årets sesong har startet ganske bra, med kaldt og stabilt vintervær gjennom hele november måned.Den kalde novembermåneden ga Knykenfolket muligheten til...

Les mer…


04.12.2019

Full Knykstuggu under den årlige julelunsjen

Denne uken ble den årlige julelunsjen i Knyken skisenter arrangert, med Knystuggu fylt til randen av dugnadsfolk, samarbeidspartnere og øvrige Knykenvenner. På bildet gir ordfører Oddbjørn Bang en oppmerksomhet til en av de mange som har lagt ned, og fortsatt legger ned en fantastisk innsats for Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter.

Les mer…


11.11.2019

Skiføre på stadion i Knyken

De siste 14 dagene har Knykenfolket utnyttet dager og netter med kuldergrader til å produsere kunstsnø i Knyken skisenter. Det har resultert i at stadion og 1-kilometeren langs parkeringsplassen nå snart er ferdiglagt med kunstsnø. Denne snøen vil kunne bli en god såle når de milde periodene kan komme i...

Les mer…


06.11.2019

Det (kunst)snør i Knyken!

Innledningen på november har vært kald, og det ser ut som om kuldegradene skal holde seg også i perioden framover. Det betyr at Knykenfolket kan jobbe med snøproduksjon. Målet i første omgang er å snølegge stadion og 1-kilometeren ned mot parkeringsplassen.Se hvordan det ligger an via våre webkamera.Knykenfolket har fått...

Les mer…


27.10.2019

Sesongens første snøfall i Knyken skisenter

Den første snøen i Knyken for vinteren falt i dag. Vi er alle spente på hvordan værforholdene blir på førjulsvinteren. I Knyken skisenter er det fire webkamera. Et av kameraene er knyttet til værstasjonen som vi fikk satt opp vinteren 2014. Værstasjonen viser blant annet temperatur, luftfuktighet, vind og barometer.

Les mer…


25.10.2019

Karin tok med seg fotballaget til Knyken

Karin Larsen har gjennom mange år lagt ned en fantastisk innsats for Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter. I helga var hun tilbake i Knyken skisenter, denne gangen som lagleder for Sandefjord sitt damelag i fotball.Sandefjord sitt damelag i fotball har hatt en flott utvikling de siste årene.

Les mer…


15.10.2019

Baker og baker for frivilligheten

Bakstdamene i Orkdal Idrettslag har år etter år lagt ned et fantastisk arbeid for Orkdal Idrettslag. I forbindelse med Orkdalsmessa har bakstgjengen stilt opp gang etter gang. Dette har gitt inntekter i millionklassen til idrettslaget. I år er det 25-årsjubileum for Orkdalsmessa, og som vanlig blir det mulig å få...

Les mer…


15.10.2019

Idrettshelter med mye skihistorie

I helga var det hoppsamling i Knyken skisenter, med mange unge talentfulle skihoppere som trente i hoppanlegget. Tirsdag fikk vi besøk av flere litt mer rutinerte skipersoner. Bjørn Wirkola, Torgeir Brandtzæg, Hans Olav Sørensen, Iver Jønland og Kjell Ulstad tok turen til Orkdal og Knyken. Fra Orkdal Idrettslag var bl. a.

Les mer…


14.10.2019

Bart på dagene og frost på kveldene

Vi er i midten av oktober, og det nærmer seg slutten på sommersesongen i Knyken skisenter. Starten på oktober har vært kald, og det har vært minusgrader mange netter i innledningen av måneden. Det er fortsatt forhold for rulleski på dagene, men på kvelder og morgener er det viktig å...

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK