Live kamera knyken

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert samt hatt besøk av Toppidrettsveka.

Under ser dere artikler som er laget om Knyken skisenter. Se også valg i toppmenyen.

Nærmeste kartpunkt til Knyken er Gilmoen som ligger på veien opp til skianlegget. Avkjøring fra fv 463. Følg veien til Gilmoen. For kart trykk her: http://kart.gulesider.no/?q=gilmoen

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 


10.05.2020

Vinterkledd skisenter i mai

Vi nærmer oss midten av mai, men foreløpig er det lite som tyder på at sommersesongen snart skal starte i Knyken skisenter. Vi ventet lenge på de ordentlige skiforholdene i vinter, men utover sesongen kom det rikelig med snø.

Les mer…


31.03.2020

Ta en runde rundt lysløypa i Knyken

Nå er det toppforhold rundt lysløypa i Knyken. Alle sløyfene er preparert for både klassisk og skøyting. Nedenfor følger løypebeskrivelse og info om hvilken retning løypa går.   

Les mer…


13.03.2020

Orkdal IL avlyser arrangement - men skiløyper kjøres

Orkdal Idrettslag avlyser nå alle planlagte arrangement. Dette er i henhold til de beslutninger som er tatt av sentrale myndigheter. Knyken skisenter med alpinbakkene er stengt. Dette gjelder også det nye sanitæranlegget i servicebygget(Olabua). Løypenettet i Knyken og Knykmarka blir kjørt som vanlig.

Les mer…


05.03.2020

Skoler fyller Knyken med skiglede på dagtid!

Det ble en noe treg start på vinteren i Knyken skisenter, men da den til slutt kom fikk vi virkelig fine vinterdager med flotte skiforhold! De siste to ukene har det vært fint og stabilt vær, og forholdene for alle typer skiaktivitet er supre i Knyken.

Les mer…


27.01.2020

Åpent barneskitrekk i helga

Barneskitrekket i Knyken er stengt på ukedagene denne uka. Til helga er trekket åpent lørdag og søndag 11.00-17.00. Heisen i barneskitrekket er gratis for alle som besøker Knyken skisenter. Når det er stabile vinterforhold forsøker vi å ha faste åpningstider for heisen.

Les mer…


16.01.2020

Åpning av barneskitrekket i Knyken

Vi ønsker oss mer snø i Knyken skisenter. Likevel er det OK forhold i barneskitrekket. Det betyr at heisen i barneskitrekket kan åpne nå lørdag 18. januar. Vi trenger fortsatt mye mer snø før alpinanlegget kan åpne.Heisen i barneskitrekket er gratis for alle som besøker Knyken skisenter.

Les mer…


10.01.2020

Lederkurs for ungdom i Knyken

Trøndelag Idrettskrets inviterer til lederkurs for ungdom 15-19 år i Knyken skisenter. Første samling er 24.-26. januar 2020. Dette er kurset for deg som har lyst til å bidra i eget idrettslag, treffe ungdom på tvers av idrettene, lære mer, ha det gøy og sosialt og bygge nettverk! Viktig informasjon:...

Les mer…


05.01.2020

Venter på barneskitrekket

I Knyken skisenter er barneskitrekket et veldig populært tilbud på vinteren. Vi har ikke klart å åpne skitrekket ennå denne vinteren. Det har vært begrenset med snø utenfor asfalten i Knyken, og i perioder har det vært bløtt nederst i trekket.

Les mer…


15.12.2019

Knyken på Skisporet.no

Løypenettet i Knyken skisenter er på nettstedet Skisporet.no. Det betyr at informasjon om når løypemaskina i Knyken sist har vært ute og preparert lysløypa/turløypa legges direkte ut på Internett. Informasjon om langrennsløyper, alpinbakker og hoppbakker ser dere under Vær og løyper når dere trykker på Knyken i toppmenyen.

Les mer…


11.12.2019

Flotte skiløyper - venter på skitrekk

De siste ti årene har det vært varierende vintrer i Trøndelag. Dette har gitt gode skiforhold noen sesonger, mens andre år har bydd på mildt vær og lite snø. Årets sesong har startet ganske bra, med kaldt og stabilt vintervær gjennom hele november måned.Den kalde novembermåneden ga Knykenfolket muligheten til...

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK