Orkdalscupen tekst

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert samt hatt besøk av Toppidrettsveka.

Under ser dere artikler som er laget om Knyken skisenter. Se også valg i toppmenyen.

Nærmeste kartpunkt til Knyken er Gilmoen som ligger på veien opp til skianlegget. Avkjøring fra fv 463. Følg veien til Gilmoen. For kart trykk her: http://kart.gulesider.no/?q=gilmoen

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 


06.06.2021

Bygger lavvo med plass til 30 personer

I løpet av sommeren blir Knyken Trimpark ferdig, med aktivitetsmulighet for folk i alle aldre. Samtidig jobbes det med enda et prosjekt i Knyken. Orkdal Idrettslag er i gang med byggingen av en stor lavvo i tilknytning til skileikområdet og gapahukene i Knyken.Knyken skisenter har gjennom et år veldig mange...

Les mer…


03.06.2021

Knyken utvider tilbudet med trimpark

Knyken skisenter er siden 2010 blitt utviklet til et av Norges beste rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Anlegget byr på varierte aktiviteter, til alle årstider. Nå til sommeren vil et nytt aktivitetstilbud stå ferdig - når Knyken Trimpark blir ferdig.Tor Wongraven har designet og frontet byggingen av trimparken.

Les mer…


29.05.2021

Sommersesongen i gang - for Orklendinger

Sommersesongen i Knyken skisenter er i gang. Det er snøfritt i rulleskitraseen, og i hoppanlegget er alle snønett tatt av. På grunn av det økte smittetrykket i Orkland og i vår region er anlegget foreløpig åpent bare for utøvere fra Orkland kommune. Dette skjer etter samtaler med kommuneoverlege.

Les mer…


09.05.2021

Brøyter vekk snø i mai

I Knyken skisenter jobbes det for å gjøre mellomsesongen mellom vinter og sommer så kort som mulig. Vi er akkurat nå i en periode der det verken er mulig å ha skiaktivitet på vinter- eller sommerføre.

Les mer…


03.05.2021

Vi venter på sommersesongen i Knyken

Sommersesongen i Knyken starter som regel rundt 17. mai. Da begynner rulleskitraseen å bli bar, og snønettene i hoppanlegget tas av. Hvordan det blir i år er fortsatt usikkert. Det kom godt med snø i andre del av april, og det er fortsatt ganske kaldt på nettene.

Les mer…


11.04.2021

Vintercomeback i Knyken denne våren

I perioden mellom vinterferie og påske ble skiforholdene stadig dårligere i Knyken skisenter, og vi så for oss at overgangen til sommersesongen var i gang. Slik ble det ikke, og nå er det vinterlige forhold igjen i skianlegget.

Les mer…


01.03.2021

Barnas Skifestival i Knyken

Orkdal Idrettslag inviterer til Barnas Skifestival i Knyken søndag 21. mars. Barnas Skifestival er et samarbeid mellom Orkdal Idrettslag, Orkland Energi, Orkla Sparebank og Avisa Sør-Trøndelag.Barnas Skifestival er en familiedag i Knyken, med bruk av alpinanlegg, hoppbakker, skileikområde med gapahuker og langrennsløypene.Barnas Skifestival arrangeres flere steder i Norge, blant annet...

Les mer…


28.01.2021

Smittevernregler Knyken skisenter

Orkdal Idrettslag driver alpinanlegget i Knyken skisenter. For å kunne holde anlegget åpent er vi avhengig av å ha gode rutiner i forhold til smittevern. Her er regler for smittevern i Knyken. Reglene gjelder både besøkende og frivillige vakter. 

Les mer…


10.01.2021

Med natursnøen kom folket

Endelig kom det en dag med natursnø i Knyken skisenter. Søndag var det masse folk i Knyken skisenter, på langrennski, i akebakken og ved gapahukene.Det er fortsatt lite snø i forhold til å kunne åpne barneskitrekk og alpinanlegg.

Les mer…


03.01.2021

Åpne skiløyper - stengte sanitæranlegg

Det har vært en værmessig kald start på det nye året. I Knyken skisenter betyr det at vi kan sette i gang snøkanoner for å produsere snø. Det er ikke mye snø i anlegget, men forholdene for langrenn er gode i store deler av lysløypa.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo