Knyken priser

 

Junior NM 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Nils Arne Eggen Cup

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Hjem » Skiskytterhelg med renn på Nilsbyen og Inderøya.

11.02.2018

IMG 1918

Skiskytterhelg med renn på Nilsbyen og Inderøya.

I helga har OIL sine skiskyttere vært i aksjon på to renn. Lørdag var det Martin Stokken-rennet på Nilsbyen på Byåsen. Rennet gikk som normalprogram og var Young Star-kvalifisering for 15 og 16-åringene. Søndag var det runde 5 av Trøndercupen med fellesstarter. Flotte forhold begge dager, med litt utfordrende vind på Inderøya. OIL hadde hhv. 18 og 19 løpere i aksjon lørdag og søndag. Over ser vi bilde av intime og trivelige Petter Northug stadion på Inderøya.

IMG 1887 2

Arnt Johan Tungen i G16 har hatt ei god helg. Det ble tredjeplass på Nilsbyen med 3 bom på standplass og nok et godt langrenn. På søndag satt det bedre på standplass, kun en bom, og da kom seieren. På bildet ser vi Arnt Johan i aksjon på Nilsbyen.

IMG 2153 2Iver Slupphaug i G16 gikk et godt løp på Inderøya i dag. Skjøt 2 bom på første skyting, men justerte seg fint inn og skjøt fullt på neste og avanserte opp på pallen med en tredjeplass. Her er Iver på tur inn på standplass på Inderøya.

IMG 2118 2

Amanda K. Lynum i J16 har hatt ei strålende konkurransehelg. Seier begge dager! Her paraderer Amanda over mål i dagens fellesstart, etter gode prestasjoner både på standplass og i løypa.

 IMG 2088 2

Her er to veninner på tur ut fra start på dagens fellesstart.Vinner Amanda til høyre, og treer Maria Landrø Monsen. Maria ikledt skyttertrøya som et bevis på at hun har skutt best i cupen så langt.

IMG 2158 2Thomas Venn Fagerli gikk inn til en flott andreplass på dagens fellesstart i klasse G15.

IMG 1874 2

Emil Kastås-Abøll ble treer på Martin Stokken rennet i går i klasse G15. Her svinger Emil inn på standplass.på Nilsbyen.

IMG 2065En annen kar som har hatt ei strålende helg er Olve Tungen i G14. Olve ble toer begge plasser. Skiskyting er en sport med små marginer, dette fikk Olve erfare i helga. Over ser dere innslaget om seieren på dagens fellesstart, som ble en kamp mellom Olve (gul ledertrøye) og Magnus Riseth Pedersen fra Steinkjer. I går ble Olve toer i Martin Stokken-rennet, 6 sekunder bak seieren.

IMG 2070 2

Oscar Uv går her inn til tredjeplass på dagens fellesstart og sikrer med det to Orkdalsløpere på pallen i G14. 

IMG 2018 2

OIL fikk også en utøver på pallen i klasse J14 i dagens fellesstart. Martine Landrø Monsen ble treer i klassen. Her ser vi Martine i gang i dagens løp ikledt skyttertrøya, ilikhet med søster Maria. Martine ble også nummer 3 i Martin Stokken-rennet. 

IMG 1978 2

Magnus Steien Løseth i G13 har vært i storform denne helga. Seier både på Nislbyen og på Inderøya må smake godt. Her ser vi Magnus gå i mål på dagens fellesstart.

IMG 1982 2

Helga Tungen i J13 fortsetter å prestere imponerende løp. Helga skjøt 9 treff i litt ujevn vind i dag, og presterte godt i sporet. Det ga en solid seier på Petter Northug-stadion.

IMG 1968 2

Her ser vi en småsyk Ane Sigrid Tungen (J13) i aksjon på standplass i dag. Ane gjorde sine saker meget bra, 8 treff som resulterte i en flott andreplass bak søskenbarn Helga.

IMG 1843 2

Her har vi en kar som er ivrig på å gå skiskytterrenn for OIL. Even Selnes er en av OIL sine dyktige nybegynnere. Her kuster Even på inn til mål på Nilsbyen i går.

Resultater Martin Stokken-rennet.

Resultater TC5 Inderøya.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK