Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Hjem » Gode historier fra et langt skiløperliv

28.11.2018

Oddvar 01

Gode historier fra et langt skiløperliv

Det var godt med folk i Knykstuggu tirsdag da Oddvar Brå og Thor Gotaas besøkter Orkdal for å snakke om Oddvar Brå og hans historie som langrennsløper. Besøket ble til gjennom et samarbeid med Folkebiblioteket, og anledningen var utgivelsen av boken Oddvar Brå - et skiløperliv.

Oddvar 02
Alle i Norge har hørt om Oddvar Brå - selv de som ikke har interesse for langrenn. Spørsmålet om "Hvor var du da Brå brakk staven?" er en del av den norske folkesjela. 
I Knyken tirsdag ettermiddag fikk de besøkende høre mange historier fra Oddvar Brå sin innholdsrike karrière. Verdensmesteren på 15 kilometer fra 1982 har vært med på utrolig mye, ikke bare stavbruddet under VM-stafetten, men også mange andre harde og tette dueller i skisporet. Å slå russiske langrennsløpere på hjemmebane er ingen spøk, særlig med bruk av snarveier i løypa og mangel på drikkestasjoner for de utenlandske utøverne. Thor Gotaas er et unikum med sin fantastiske fortellerevne, og han formidling av øyeblikk fra langrennshistorien.

Mange av historiene er samlet i boka Oddvar Brå - et skiløperliv, og boka vil nok ligge under en god del juletrær nå i desember.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK