eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Hjem » HOVEDLAG » Overtar som midlertidig daglig leder

30.12.2020

Thor Arne Johnsen

Overtar som midlertidig daglig leder

Ved årsskiftet gir Magne Fossbakk seg som daglig leder i Orkdal Idrettslag. Magne har vært daglig leder for OIL i snart 10 år, og han har gjort en fantastisk jobb for idrettslaget. 

2020 har vært et vanskelig år for alle, også for idrettslag som vårt. Styret i Orkdal Idrettslag har derfor bestemt å avvente ny ansettelse av daglig leder. Avlyste arrangementer og mindre utleie har ført til at det per dags dato ikke er rom for å ansette en ny daglig leder. Selv om en ansettelse i første omgang blir satt på vent, er planen at styret skal ansette en ny leder etter hvert.

Thor Arne Johnsen har vært leder for OIL anlegg i en årrekke. Han har hatt et langt og godt samarbeid med Magne Fossbakk, både når det gjelder Knyken skisenter og Orkla Sparebank stadion. Thor Arne vil nå ta på som midlertidig daglig leder i Orkdal Idrettslag. Thor Arne vil ta på seg noen av oppgavene som Magne Fossbakk hadde, og styret i idrettslaget vil også bidra med å ta på seg ansvarsområder. 

Orkdal Idrettslag ser lyst på tiden framover, og Thor Arne Johnsen føler seg trygg på at dugnadsånden i OIL vil drive idrettslaget videre i en positiv retning. 

Her er kontaktinformasjon til midlertidig daglig leder(ønsker primært kontakt på epost)
Thor Arne Johnsen
Telefon 913 33 002
Mailadresse: leder.anlegg@orkdal-il.no  

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK