Orklandlekene

Knyken live

Hjem » HOVEDLAG » Medlemskontingent Orkdal IL 2020

Medlemskontingent Orkdal IL 2020

Medlemskontingenten for Orkdal Idrettslag 2020 sendes ut i disse dager. De fleste sendes ut pr mail, og man vil finne faktura i den mailboksen man er registrert med i medlemsregisteret i Orkdal IL. Dersom man ikke mottar mail med faktura, anbefales å sjekke i mailboksens spam-filter.

Den som har registrert bruker i MinIdrett.no, vil også kunne finne fakturaen der.

For de som ikke har registrert e-postadresse i medlemsregisteret, vil vi sende faktura pr brev, til registrert postadresse. Dersom du mottar faktura pr brev, ber vi om at du sender mail med din e-postadresse til kasserer. Se adresse under.

Dersom du ikke mottar faktura verken på mail eller brev, men ønsker å være medlem i Orkdal IL, ta gjerne kontakt med kasserer.

Det samme gjelder dersom du har spørsmål vedr medlemskap/ -kontingent.

All aktivitet i Orkdal IL krever betalt medlemskap. Medlemskapet inkluderer forsikring for alle lag og foreninger, tilsluttet Norges Idrettsforbund. Uten gyldig medlemskap (og forsikring) kan man derfor bli nektet å delta på trening/ kamp.

Hvert medlem er viktig. I dag fordeles offentlig støtte ut fra antall medlemmer. Det samme gjelder flere private sponsorer. For å opprettholde dagens aktivitetsnivå, er Orkdal IL avhengig av våre betalende medlemmer.

Takk for din støtte og velkommen som medlem!

Leif Bryne, kasserer, e-post: kasserer@orkdal-il.no

Varig logo orkla 4f 02