Nils Arne Eggen Cup 2018

Hjem » HOVEDLAG » Medlemskontingent Orkdal IL 2017

16.05.2017

Medlemskontingent Orkdal IL 2017

I Orkdal Idrettslag er vi glade for at så mange ønsker å støtte idrettslaget gjennom å være medlem. Medlemskontingenten for 2017 ble sendt ut før påske. Dersom du ikke har mottatt kravet på mail eller pr brev, ta gjerne kontakt med kasserer for å få tilsendt faktura. Nye medlemmer ønskes velkommen inn i idrettslaget. Trykk her for å bli medlem.

Norges Idrettsforbund (NIF) har pålagt alle idrettslag å registrere sine medlemmer i et elektronisk medlemsregister, godkjent av NIF, innen 31.12.2016. Orkdal IL har valgt å løse dette ved bruk av KlubbAdmin, som er utviklet av NIF.

Betalingskrav lages i KlubbAdmin, og sendes ut pr mail/post, og skal finnes igjen i MinIdrett.no.

Innbetaling skjer gjennom betalingsløsningen BuyPass. Det benyttes da en felles konto for alle idrettslag som bruker BuyPass-løsningen. Det er viktig å bruke KID, for at betalingen skal registreres på rett medlem og idrettslag. Kontonummer og din KID finner du på faktura.

Vi har fått tilbakemelding fra mange medlemmer om ulike spørsmål/ problemer i forbindelse med betalingskravet/ faktura. Vi har laget et skriv med informasjon om hvordan dette skal gjøres. Skrivet ser du ved å trykke her(pdf-format).

Takk til alle medlemmer i Orkdal Idrettslag! Gjennom medlemskapet bidrar du til all den positive aktiviteten som er i idrettslaget!