Orkdalsmessa 2

Hjem » HOVEDLAG » Bli OIL-medlem, og fortsett ditt medlemskap

01.06.2019

Bli OIL-medlem, og fortsett ditt medlemskap

I Orkdal Idrettslag er vi glade for at så mange ønsker å støtte idrettslaget gjennom å være medlem. Medlemskontingenten for 2019 ble sendt ut tidligere i vår. Dersom du ikke har mottatt kravet på mail eller pr brev, ta gjerne kontakt med kasserer for å få tilsendt faktura. Nye medlemmer ønskes velkommen inn i idrettslaget. Trykk her for å bli medlem.

Norges Idrettsforbund (NIF) har pålagt alle idrettslag å registrere sine medlemmer i et elektronisk medlemsregister, godkjent av NIF, innen 31.12.2016. Orkdal IL har valgt å løse dette ved bruk av KlubbAdmin, som er utviklet av NIF.

Vi har fått tilbakemelding fra mange medlemmer om ulike spørsmål/ problemer i forbindelse med betalingskravet/ faktura. Ta gjerne kontakt med vår kasserer:
Leif Bryne tlf 97060415 epost kasserer@orkdal-il.no

Fotballavdelingen i Orkdal IL og Orkla FK har et samarbeid fra ungdomsfotballen. Det er en stor fordel for idrettslaget jo flere medlemmer man har. Dette i forhold til støtte fra offentlig og private sponsorer, som mer og mer beregnes og fordeles ut fra antall medlemmer. Investeringer i nytt bygg og nytt kunstgress på Orklabanken stadion vil komme medlemmer i både Orkla og OIL til gode. Et fortsatt medlemskap i OIL vil være god støtte til utviklingstiltak på Orkla Sparebank stadion.

Takk til alle medlemmer i Orkdal Idrettslag! Gjennom medlemskapet bidrar du til all den positive aktiviteten som er i idrettslaget!