Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Hjem » HOVEDLAG » Gjensidige Orkla og OIL med videre samarbeid

18.01.2018

Orkdal IL Gjensidige

Gjensidige Orkla og OIL med videre samarbeid

Gjensidige Orkla har i mange år vært en solid samarbeidspartner for Orkdal Idrettslag. Vi er glade for å konstatere at dette samarbeidet også vil fortsette i tiden framover. Denne uka var daglig leder i Orkdal Idrettslag Magne Fossbakk på besøk hos Sidsel Rian i Gjensidige Orkla sine nye flotte lokaler. Fossbakk og Rian undertegnet en ny samarbeidsavtale. Gjensidige Orkla og Orkdal Idrettslag skal sammen bidra til å skape et godt idretts- og fritidstilbud til alle i vår region, gjennom blant arrangement og aktivitet i idrettslaget og videre utvikling av Knyken skisenter. 

Gjensidige skiskytterstadion
På søndag skal Orkdal Idrettslag arrangere Gjensidige Orkla Nyttårssprinten i det flotte skiskytteranlegget i Knyken skisenter. Gjensidige Orkla har bidratt mye for at Orkdal Idrettslag har klart å arrangere Norgescup og Hovedlandsrenn skiskyting de seneste årene. I Knyken har vi fått et flott skiskytteranlegg, og til neste vinter arrangerer vi Junior-NM.

Gjensidige Orkla har vært en trofast samarbeidspartner med Orkdal Idrettslag i mange år. Å ha slike samarbeidspartnere med på laget betyr mye for oss i OIL. Vi ser fram til å samarbeide til det beste for begge parter og takker Gjensidige Orkla for at dere er med oss på laget.
 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK