Orklandlekene

03.12.2019

Okdalsmessa 2019 01

Flere tusen innom Orkdalsmessa - en heldig vant bil

Orkdalsmessa 2019 ble arrangert i helga. Orklahallen på Orkanger var fylt av flotte utstillinger, det var underholdning gjennom hele helga, og det var muligheter for en matbit i idrettslagets kafeteria. Lørdag løste over 1000 personer billett under Orkdalsmessa, og også søndag var det godt besøk. Ca 1700 mennesker ble det totale besøkstallet. I tillegg var flere hundre barn innom hallen i løpet av helga.
(Bilde: Avisa ST)

Okdalsmessa 2019 02
Orkdalsmessa arrangeres av Orkdal Idrettslags skiavdeling. Messa ble første gang arrangert i 1995 og har siden vært en årlig aktivitet der utstillere innenfor kunst, håndverk og tradisjonsmat har solgt varer til et kjøpevillig publikum. Orkdalsmessa ønsker å være en kvalitetsmesse på alle måter, noe vi har fått gode tilbakemeldinger på gjennom årenes løp.  I år var det 25-års jubileum, og tema for årets messe var gjenbruk.

Jorodd Asphjell stod for åpningen av Orkdalsmessa 2019. Jorodd var en av initiativtakerne til oppstarten av Orkdalsmessa, og gjennom 25 år har messa fått en flott historie. I løpet av helga var det god underholdning, blant annet av Spelemannslaget Laust og Fast. Nissen hører hjemme på Orkdalsmessa, og også i år ble det nissebesøk. Det var trekning på billetter og messelodd, og det store idrettslotteriet ble avsluttet. Gunnar Sundli ble den heldige vinneren av en ny bil.

Orkdalsmessa på den første adventshelga er for mange en god start på førjulstida. Orkdal Idrettslag takker alle utstillere og besøkende for ei fin helg i Orklahallen under Orkdalsmessa.

Orkdal Idrettslag ønsker velkommen tilbake til Orkdalsmessa 2020!

Varig logo orkla 4f 02

coop logo nordvest