Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Hjem » HOVEDLAG

HOVEDLAG


18.08.2018

En takk til Toppidrettsveka, samarbeidspartnere og alle frivillige

Toppidrettsveka 2018 i Orkdal er over for denne gang. Med alle de tilbakemeldinger vi har fått ble det nok en suksess.Nytt i år var samarbeidet med OIF. Vi vil takke daglig leder i OIF, Anders R. Skjøld og hans stab for et konstruktivt og godt samarbeid. Det samme gjelder skolene i Orkdal.

Les mer…


22.05.2018

Årsmelding Orkdal IL hovedlag 2017

I løpet av våren har Orkdal Idrettslag gjennomført sine årsmøter. Det har vært årsmøter i idrettslagets avdelinger og i hovedlaget.Her kan du lese årsmeldingen fra Orkdal Idrettslag for 2017(pdf)Et sammendrag som viser noe av aktiviteten i Orkdal Idrettslag gjennom 2017 ser du i denne artikkelen.

Les mer…


14.03.2018

Tidligere skiskytter overtar skiavdelingen

Mandag hadde skiavdelingen i Orkdal Idrettslag sitt årsmøte for 2018. Knut Ole Solligård har sittet som leder for skiavdelingen de siste årene. Nå går Knut Ole tilbake til rollen som nestleder i avdelingen. Ny leder for Orkdal IL sin skiavdeling er den tidligere skiskytteren Eirik Selvnes.Eirik er som resten av...

Les mer…


15.02.2018

Årsmøter i Orkdal Idrettslag

Orkdal Idrettslag gjennomfører årsmøter i sine avdelinger i løpet av februar og mars. Her er oversikt over steder og datoer.

Les mer…


18.01.2018

Gjensidige Orkla og OIL med videre samarbeid

Gjensidige Orkla har i mange år vært en solid samarbeidspartner for Orkdal Idrettslag. Vi er glade for å konstatere at dette samarbeidet også vil fortsette i tiden framover. Denne uka var daglig leder i Orkdal Idrettslag Magne Fossbakk på besøk hos Sidsel Rian i Gjensidige Orkla sine nye flotte lokaler.

Les mer…


30.12.2017

Velkommen til juletrefest i Knyken!

Orkdal Idrettslag ønsker velkommen til juletrefest i Knyken skisenter søndag 7. januar klokka 15.00. Det blir en god gammeldags juletrefest med sang og gang rundt juletreet. Knyknissen kommer med pakker til barna. Det blir åresalg med mange gevinster og servering fra kjøkkenet i Knyken.Vi ønsker barn, foresatte og besteforeldre velkommen...

Les mer…


26.12.2017

OIL takker alle for en fint 2017 - og ønsker godt nytt år!

Orkdal Idrettslag er vel gjennom et nytt år. Vi ser fram mot 2018 ved å dele en del øyeblikk fra aktiviteten i idrettslaget vårt gjennom året som har vært.

Les mer…


24.12.2017

God jul til alle idrettsvenner!

Med bilder fra Knyken skisenter julaften ønsker vi i Orkdal Idrettslag alle en riktig god jul! På ettermiddagen julaften snør det godt i Knyken:)Alle som er interesserte i langrenn kan få fine romjulsdager i Knyken skisenter.

Les mer…


12.12.2017

Orkdal Idrettslag takker for fantastisk innsats!

Den første helga i desember arrangerte Orkdal Idrettslag Orkdalsmessa, og som alle tidligere år er det en fantastisk dugnadsinnsats som ligger bak den årlige messa.Orkdal Idrettslag vil gjerne takke alle frivillige som stiller opp for idrettslaget i forkant, under og etter Orkdalsmessa:Orkdalsmessa 2017 er over, vi venter i spenning på...

Les mer…


04.12.2017

Se litt av stemninga på Orkdalsmessa 2017

Orkdalsmessa 2017 ble arrangert i Orklahallen på Orkanger den første helga på desember. Den tradisjonelle messa bød på flotte utstillinger, kunst, håndverk, tradisjonsmat og god underholdning. Søndag kom nissen på besøk, til glede for store og små.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB