Orklandlekene

20.03.2017

Gul lag

Bra avslutning av Orkdal J10-2

Det går mot avslutning av håndballsesongen for J10-2, som er 9 åringer. 11.mars var de på cup i Orklahallen og spilte tre gode kamper der vi kunne se at noe godt var på gang. Jentene blir stadig bedre i forsvar. I angrep mangler skuddene.

gul

Lørdag 18.mars var det siste runde med seriekamper, og jentene møtte Rindal og to lag fra Meldal. Nå sto flere jenter fram som skyttere og de var bestemte i forsvar.

Bla

I kampen mot Rindal satte laget ny rekord i scorede mål, tre på en kamp. I kampen mot Meldal 2 møtte jentene et lag med jenter på stort sett samme alder og det ble en 'rysare' av en kamp. Orkdalsjentene kjempet veldig godt i forsvar og satte inn fem mål bak keeperen til Meldal og resultatet ble 5-5! I siste kamp mot Meldal møtte laget et 10-årslag med gode skyttere. Igjen kjempegodt forsvar og igjen fem mål bak Meldal sin keeper.

Bla lag

Med en slik god avslutning på serien er laget lysten på en cup i Trondheim, mot lag på samme alder.

Varig logo orkla 4f 02

coop logo nordvest