Ullmax Best i test

06.08.2017

Orkla Tine fotballskole 2014

Orkla Tine Fotballskole 2017

Orkla Fotballklubb arrangerer Tine Fotballskole. Årets Orkla Tine Fotballskole går av stabelen lørdag 2. og søndag 3. september i Idrettsparken Orkanger.

Informasjon om Tine Fotballskole og om påmelding ser du på nettsidene til arrangementet.

Det arrangeres årlig over 400 Tine Fotballskoler i Norge, med over 70.000 deltakere som gjennom leik og læring får en god fotballopplevelse og en spire til å fortsette med fotball lenge !

Orkla Tine Fotballskole er en av disse fotballskolene der fotballens breddeformel ”trygghet + mestring + utfordring = trivsel og utvikling” står i sentrum. Målet er altså både å ha det artig samtidig som det læres noe om fotballspillet.

I dette ligger også fokuset på Fair Play - både på og utenfor banen. Aktivitetene er lagt opp med masse ballkontakt, mye smålagsspill og drøssvis av scoringer.

EGNE JENTEGRUPPER OG EGEN KEEPERSKOLE!

Orkla Tine Fotballskole ble første gang arrangert i 2003 og er har normalt rundt 100 deltakere i alderen 9 til 12 år. Det er egne jentegrupper og en egen keeperskole, med trenere og spillere fra Orkla som instruktører og i tillegg til aktivitetene ute på feltet serveres det også en utvidet Tine-lunsj begge dager.

Fotballskolen går over to dager, lørdag 2. og søndag 3.september - begge dager fra kl. 09.00-16.00. Program for fotballskolen ser du her.

VELKOMMEN TIL ORKLA TINE FOTBALLSKOLE 2017!

Orkdal Sparebank Gronn liten